1Gb İnternet'in Özellikleri?

Sponsorlu Bağlantılar

pisikos94

Üye
    Konu Sahibi
1Gb İnternet'in Özellikleri?
Arkadaşlar ben sürekli internet kullanan birisiyim evde wi-fi kullanıyorum. Size sormak istediğim dışarıda internet kullanımı için 1 gb internetin gerçekten bu fiyata olup olmadığı. 19 tl biraz hileli geldi. Sonradan fiyata ekleme vs.. sorun çıkmaz değil mi? Aksi takdirde 250 mb lık tarifeyi kullanacağım. Her türlü görüşünüzü bekliyorum, teşekkürler.

kol@j

kol@j

Üye
kota aşımında acısını çıkarma muhabbeti var... onları araştır...

eğer 3g modem le bilgisayardan gireceksen kirli veriler diye tabir edebileceğimiz kota canavarları var...
hiç bir işlem yada güncelleme olmadığı halde veriler minini girip çıkarak kota harcıyor...

güzel tarafı bağlanma panosunda görebiliyor olman...

hayırlı maxicepler...

pisikos94

Üye
    Konu Sahibi
kota aşımında acısını çıkarma muhabbeti var... onları araştır...

eğer 3g modem le bilgisayardan gireceksen kirli veriler diye tabir edebileceğimiz kota canavarları var...
hiç bir işlem yada güncelleme olmadığı halde veriler minini girip çıkarak kota harcıyor...

güzel tarafı bağlanma panosunda görebiliyor olman...

hayırlı maxicepler...

Teşekkürler
Evde kotasız modem kullanıyorum. Dışarıda da kotayı aşacağımı sanmıyorum. Eğer gerçekten bi zam gelmezse 19 tl ye alma niyetlisiyim. Bu konuda bi bilgisi olan var mı?

ali.44

ali.44

Üye
Arkadaşım alacaksan vodafone den al turkcellin sagı solu belli olmuyor

ergenekon61

Üye
Turkcell 6 aydır kalan internet paketi hakkında bilgi mesajı vermiyor paket bitince de uyarı mesajı gelmiyor. Ben günlük 15 mb yi taş çatlasa on kez kullandım iki kez kotayı geçtim toplam da 30 tl gitti. Her gün takip edersen bitmesine yakın gıdım gıdım harcayıp sürekli sorgulama yaparsan bir şey olmaz. Sen yine de hattında fazla bakliye bulundurma. Turkcell kotayı geçtiğin anda 1 gb lik internetin parasının iki katını beş dk da çeker senden.:D

george323

Üye
dostum bu kurumsal hatlar için geçerli fiyatlar :D

Üst Alt