Faturasız 1Gb İnternet 3 Tl

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
1Gb İnternet 3 Tl
Degerli abonemiz 1 gunluk 22.00-06.00 arasi gecerli 1GB size ozel 3 TL! Hemen INTERNET yazip 4455'e ucretsiz gonderin, Ramazanda internetin tadini cikarin!

Belki ilginizi çekebilir deneyiniz isterseniz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Pahalıymış hem belli saatler arası kısıtlı kullanım hemde aylık 90 tl ye gelir :)
Günlük 1tl olsa daha cazip olabilirmiş.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone cep net üyesi olduğum için bana faydası yok. Belki anlık internet ihtiyacım olur diyen varsa fena değil fiyatına göre.

IsseyMiyake

IsseyMiyake

Üye
Anlık girdi çıktı internet kullananlar için cazip , ama birkaç saatini ben gibi internette harcayanlar için çok makul bir kampanya değil

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Bana da aynı mesaj 2 tl.olarak geldi

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Degerli abonemiz 1 gunluk 22.00-06.00 arasi gecerli 1GB size ozel 3 TL! Hemen INTERNET yazip 4455'e ucretsiz gonderin, Ramazanda internetin tadini cikarin!

Belki ilginizi çekebilir deneyiniz isterseniz
Bu firmalar insanı iyice keriz yerine koymaktan ne zaman vazgeçecek anlamıyorum! O saatlerde değil 1 gb sınırsız yapsan ne olur sanki. Ben uyurken telefon kendi kendine int mi girecek. Uzun lafın kısası HİÇBİR İŞE YARAMAZ.

Not: aveayı çekip kalitesi olarak hiç beğenmesem de ramazan ayı boyunca aynı saatler arası ücretsiz int veriyor.
Kullanıyor muyum hayır ama iki farklı zihniyeti göstermek istedim.

mürteza16

mürteza16

Üye
Degerli abonemiz, 1 gunluk 22.00-06.00 arasi gecerli 1GB size ozel 1 TL! Hemen INTERNET yazip 4455'e ucretsiz gonderin, Ramazanda internetin tadini cikarin!

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
03ramazan

03ramazan

Üye
Bana ozel 1 tl idi bi kac kez yaptim 1 tl ye 1 gb

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Pahalı gerçi ben turkcell e geçtim

HELL BREAKER

HELL BREAKER