1GB 9 TL net paketinin fiyatı artacak 8 aralıkta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
1GB 9 TL net paketinin fiyatı artacak 8 aralıkta
Degerli musterimiz,1GB internet paketinin fiyati 08.12.2011 itibariyle guncellenecektir.Bu tarihten sonra paketiniz 14.5TL uzerinden yenilenecektir.

diye mesaj aldım moral 0.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
beyler bilgi kesinleşti aradım müşteri hizmetlerini sordum.yarın 14,5 tl oluyomuş.bitmeye yakın olanlar iptal edip yeni paket alsın bence. Bende öyle yapıcam şahsen

fatihveyusuf

Üye
iptal edip yeni paket alamazsiniz, iptal edersiniz 30 dolduğunda paket yenilenmez sadece.
Bence şu an için en cazip paket 19 lük numara taşıma, 500dk 1000sms 1gb internet. Hayal gibi, hala avea nin bu kampanyasına inanamıyorum.

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
hacı doğru söylüyon iptal edilmiyo :(. Ama ben avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/konusmanetsms.shtml?pagemenu=paketler.konusma.faturasiz.konusmanetsms&pagemenu=paketler.konusma.faturasiz

kayıt olmayı düşünüyom öyle geçiş felan da istemiyo galiba :)

devil1903

devil1903

Üye
Degerli musterimiz,1GB internet paketinin fiyati 08.12.2011 itibariyle guncellenecektir.Bu tarihten sonra paketiniz 14.5TL uzerinden yenilenecektir.

diye mesaj aldım moral 0.
Aynen bunu görünce benimde moralim 0 oldu. Hatta az öncede avrupa ve kuzey amerika konuşma ücretlerinin de zamlandığına dair bir mesaj daha aldım. Yurtdışı görüşmelerim olmasa bile bu zam mesajları sinir bozucu gerçekten.

Sırf internet kullanımım olduğu için abone olduğum aveadan vazgeçme zamanı gelmişte geçiyor demek ki

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
hacı vodafone da 1GB 29 tl :) turkcell turkcelli bilmiyom ama büyük olasılıkla daha pahalıdır.

ali123456789

Üye
vodafone de 25yas alti 1gb 14,5 500mb 9,5 aveadan daha iyi gibi 500 mb

fatihveyusuf

Üye
bence söyle yapın avea da 1000dk avea 1000sms her yön 1gb 19 lira. 14.5 internet e vermektense bu paketi 19 a almak daha mantıklı.

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yaş sınırı 25 tc nonu yazıp 1991 e gönderiyosun bu kadar bende şuan onu kullanıyorum

----------Eklendi @ 14:26:59 ---------- Yazıldı @ 14:23:42 ----------

burdan ayrıntılara bakabilirsin. inşallah bunuda kapatmazlar.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben bal bide tcnı gönderıp katıldıgın bı tarıfe var ıkısını kullanıyorum
konusma sms net paketı 20 tl hepsı bu daha işime gelıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt