Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
19LU5000 LG Lcd tv sizce hem monitör hemde tv
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dr.elektro
Üye
Konu Sahibi
19LU5000 LG Lcd tv sizce hem monitör hemde tv
Bu model hem monitör hemde lcd tv olarak kullanabileceğim bir seçenek tasarımı bir harika sizin fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar ne dersiniz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
karakanat29
Üye
beyaz bir lcd olması güzel tasarım olarakta farklı masa ayağı oval sanırım...fiyatına baktım teşekkür ederim. 19lu5000 ideal bir lcd.
voltonero
Üye
artık firmalar küçük ürünlere fazla eğilmiyorlar sanırım uzun zamandır bu ekranlarda ürün bakıyordum bu model tam istediğim model diyebilirim tasarımı ve özellikleride gayet iyi zaten küçük biryerde veya mutfakta kullanacağım.ist.bilişimde fiyatıda bütçeme uygun . arkadaşım tavsiyen için teşekkür ederim. ben bu üründen alacağım sizede tavsiye ederim....
tzt
Üye
Vermiş olduğunuz linklerden inceleme fırsatım oldu.Tasarımı oldukça farklı..19' hem monitör hem de tv olarak kullanmak istiyorsanız bu modeli kaçırmayın derim.Fakat piyasada çok farklı fiyatlar var.Bu nedenle iyi araştırmalı.Ben başka bir sitede daha gördüm bu tvyi onunda linkini göndermek istiyorum burdan da inceleyebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teknolx
Üye
selam arkadaşlar,bencede lg 19lu5000 hem monitör olarak hemde tv olarak,özellikle yatak odası ve mutfak için çok iyi,almak isteyenlere tavsiye edilir
karakanat29
Üye
LG dahili dvd playerli 19'' lcd tvsi hem monitör hem lcd tv... 50hz 8000 konntrast...19lu7000...mutlaka inceleyin
WANTED1516
Üye
hdrady bi tv olmasına rağmen görüntüsü çok hoş....aynı zamanda az bi farkla 19 lu 7000 inide var bunun dvd oynatma özelliğide var...