1999 Depremindeki Ürpertici 5 Olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
1999 Depremindeki Ürpertici 5 Olay
1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta. Ne kadar doğru bu söylenenler bilinmez ama hayret edilmeyecek türden de değil bu anlatılanlar...(Buradan 1999 Gölcük depreminde hayatını kaybeden insanlarımıza YÜCE MEVLAMDAN rahmet diliyorum.)

OLAY-1=> O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.

OLAY-2=> Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor.
-Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum.Gözüm birden Cami'nin duvarına ilişti.Duvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardı.Mezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı.

OLAY-3=> Enkazdan 4 gün donra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk;
-Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana suda yemekte verdi.

OLAY-4=> Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.

OLAY-5=> O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim

ALINTI

• Beğen
Tepkiler: ebuş..., M3L!H, Mustafa Furkan ve 2 diğerleri

arslansem

arslansem

Üye
Depremden önce deprem olacağı bellidir.Özellikle hava can sıkıcı derecede bunaltıcıdır.Denizden ateş topu yükselmesini duymuştum daha önceden

Odysseus

Odysseus

Üye
Denizden ateş topu çıkma olayını bende duydum. Ayrıca o gece yattıım yatağın yanındaki vitrinin kapaklarının açılıp bütün tabak bardak ne varsa kafama düşüp yaralandığımı da unutmuyorum :(

..:|By_NeFReTª58|:..

..:|By_NeFReTª58|:..

Üye
daha neler neler vardır allah bilir

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok üzücüydü ALLAH ım yaşatmasın bir daha

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Hala aklımdan çıkmaz benim de o deprem.Daha 6 yaşındaydım.:)Ateş topu olayı doğru sanırım.Neyse gece uyuyamayacağım.:D

_KadirşinaS_

Üye
Hepsini ben de duydum. Zaten Eyüp'de yaşıyorum. Daha bir ton şey duydum. Ama şu yıldız meselesi hakikaten bir başkaydı. Gerçekten o gece havada yıldızlardan bir tünel oluşmuştu sanki. Hem çok yoğun yıldız vardı gökte, hem de çok yakın görünüyorlardı.

Bora

Bora

Üye
Ben depremde gölcükteydim.Bizim evin 100 m. yakınından fay geçiyordu.Yol boydan boya yarılmıştı.İçinede çocuk düşmüştü hatırlayamıyorum tam.

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
ben o depremde 1 yaşındaydım annemler çok korkmuş allah düşmanımın başına vermesin:agla

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
OLAY-3=> Enkazdan 4 gün donra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk;
-Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana suda yemekte verdi.

Buna benzer birkaç olaya tanık olmuştum. Birini anlatayım. Yaz tatilinde köye gitmiştik (bu olay yaklaşık 15 yıl önce oldu). Köydeki ikinci günümüzde Camiden küçük bir çocuğun kaybolduğu duyuruldu. Köyün çevresi ağaçlarla kaplı olduğu için hayvanların parçalamasından korkuyordu köylüler.. Çocuk 5 gün boyunca bulunamadı. Ümitler tükenmişti ki, komşu köyden çocuğun bulunduğu haberi geldi. Bir ağacın dibinde uyurken bulmuşlar. Çocuğu annesinin yanına getirdiler. "Hemen yiyecek, içecek getirin çocuk acıkmış, susamıştır" dediler. Annesi çocuğa "çok korktun mu oğlum?" diye sorunca çocuğun söyledikleri hepimizin kanını dondurdu. "Yok anne. Dedemle birlikteydik. Bana hep yiyecek, su verdi. Köpekler beni kovalarken dedemi görünce kaçtılar. Beni korudu dedem. Yanımda yatıyordu bu amcalar gelince kayboldu" dedi. Bu bizi çok şaşırtmıştı çünkü dedesi (dedemin kardeşi) 3 yıl önce hayatını kaybetmişti. Köylülerin yorumu ise "Allah korumuş yavrucağı" oldu.

OLAY-4=> Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.

Bu olayı depremzedelerin hemen hepsi söylüyordu. Sakaryalı asker arkadaşım da ateş topunu gördüğünü iddia ediyordu.

aLone

aLone

Üye
Allah bir daha yaşatmasın ya bu olaylarda doğrudur :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt