19 tl genç paket aylık bitiş bidirimi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

muratsim67

Üye
    Konu Sahibi
19 tl genç paket aylık bitiş bidirimi yardım
arkadaşlar bende yaklaşık bir ay kadar önce avraya geçtm .herşey mükemmel gibi ama tam 1 ay geçtiğinde tekrar tl yüklemem için bi bidirm gelcekmi.. Ben ne zaman 19 tl yi genç tarifeye mesaj atıp 500 dk 1000 sms 1 gb internet hakkımı tekrar aktif hake getirebilrm.. Bir bildirm gelcekmi 1 aylık kullandığm hakkımı tekrar yenilemem için

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Paketinin bitmesine son 3 gün kala ve son 1 gün kala sana bildirim mesajı gelecektir. Pakette kalanları öğrenmek için kalan yazıp 1991'e ücretsiz gönderebilirsin. 30 günde bir yükleme yaparsan paket otomatik yenilenir ama 30 günden sonra tekrar yükleme yapmazsan 5 gün bekler seni yine yükleme olmazsa paketin donar bu yüzden tekrar en 20 tl yükleme yapıp sonra tc kimlik numaranı 1991'e gönderip paketi aktif etmen gerekiyor :oke:

muratsim67

Üye
    Konu Sahibi
tc yi her sefernde göndermemmi gerekiyo

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Eğer en geç 35 günde bir yükleme yaparsan gerek kalmaz ama en son yüklemenin üzerinden 35 günden fazla zaman geçerse göndermen gerekecektir. Zaten sistem seni hep bilgilendirir, sen en az 20 tl yükleme yaptığında teline üst üste mesajlar gelecektir :oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sen merak etme parayı alacak olan onlar kesin haber verirler

mtrxrb

mtrxrb

Üye
tarife guzelde, avea cekmio, bide her yone sms i az :/
bide sms paketi alym dersende sna gelio aylk 30tl..
Ama olsun, faturali hatlardan bin kat iyidir :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
tarife guzelde, avea cekmio, bide her yone sms i az :/
bide sms paketi alym dersende sna gelio aylk 30tl..
Ama olsun, faturali hatlardan bin kat iyidir :)

Doğrudur Avea'nin çekim sorunu var. Ben 3 ay kullandım bu paketi ama bir gün 3G ile nete girdiğimi hatırlamıyorum, mesajda yetmeyince ben de mecbur Vodafone'a döndüm kurtuldum :oke:

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
merhaba;

avea çekim kuvveti ile alakalı İstanbul un sadcee % 10 luk bolumunde sıkıntı var.
% 10 luk bolumundede çekmiyor değil sadece 2 g ile yararlandırılıyor operatorler.
Ayrıca;

• Otomatik yenilemenin iptali için IPTAL yazarak 1991'e göndermeleri gerekmektedir. İptal durumunda ücretsiz verilen fırsatlar silinmeyecek ancak paket otomatik olarak yenilenmeyecektir.
  • Numara taşıma ile gelen abone, 12 ay boyunca her yöne 500 dakika faydasını alabiliyor olacak. 12. aydan sonra otomatik olarak Avealılarla 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet faydası ile devam edeceklerdir

mert41994

mert41994

Üye
Paket, bazen kontor olmasa da kendini yenilemiyor acayip bir sıkıntı var onda nedense kontor olsada yenilemeyebiliyor. Paketi iptal edip tekrar yapmak gerekiyor çoğu zaman

nkrby

Üye
Avea 19 tl genç paketim, hattımda 20 tlden fazla kontor olduğu halde neden yenilenmiyor anlamıyorum. 2 gün oldu 5YUZ yazıp 1991'e gönderiyorum bana kaydınız var diye mesaj geliyor ama paketim yenilenmiyor.500 dk , 1000 sms vermiyor maalesef..Bu durum neden oluyor, ne yapmam gerekiyor, bilgi veririr misiniz?

mtrxrb

mtrxrb

Üye

Doğrudur Avea'nin çekim sorunu var. Ben 3 ay kullandım bu paketi ama bir gün 3G ile nete girdiğimi hatırlamıyorum, mesajda yetmeyince ben de mecbur Vodafone'a döndüm kurtuldum :oke:
ama bence AVEA nın neti VODAFONE den çok dha hızlı, ben hep kullanıorm netini :) o 1gb lik paketini hiç bitiremedim şimdiye kdr :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
ama bence AVEA nın neti VODAFONE den çok dha hızlı, ben hep kullanıorm netini :) o 1gb lik paketini hiç bitiremedim şimdiye kdr :)

Doğrudur Avea 2G hızı Vodafone'nun 2G hızından fazladır ama 3G için bunu söylemek mümkün değil :)

----------Eklendi @ 17:33:06 ---------- Yazıldı @ 17:25:41 ----------

merhaba;

avea çekim kuvveti ile alakalı İstanbul un sadcee % 10 luk bolumunde sıkıntı var.
% 10 luk bolumundede çekmiyor değil sadece 2 g ile yararlandırılıyor operatorler.
Ayrıca;

• Otomatik yenilemenin iptali için IPTAL yazarak 1991'e göndermeleri gerekmektedir. İptal durumunda ücretsiz verilen fırsatlar silinmeyecek ancak paket otomatik olarak yenilenmeyecektir.
  • Numara taşıma ile gelen abone, 12 ay boyunca her yöne 500 dakika faydasını alabiliyor olacak. 12. aydan sonra otomatik olarak Avealılarla 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet faydası ile devam edeceklerdir

Arkadaşım istanbul konusunda öyle diyorsun da haklı da olabilirsin ama Türkiye'de istanbul'dan başka iller de var sonuçta bence subjektif değil objektif olmak lazım :)

cyber

cyber

Üye
ben fazla kullanmıyorum günlük 100 mb uçuyo gidiyo

Üst Alt