Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
19.07
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OğuzcanAbi
Üye
Konu Sahibi
19.07
DünyaFenerBahçelilergünümüz kutlu olsun
'Patron
Üye
Tebrikler arkadaşlar
bu arada bişey anlatmak istiyorum. travianda bir adama saldırıyorum hep köyunun ismi 'Fenerbahçe' . geçen saldırma artık diye mesaj atmış bende cevap attım. 'fenerlileri heryerde ezmek görevımızdır ultrAslan tayfa heryerde' diye. bugunde dunya fenerlıler gununda köyunu adını değiştirmiş yanı fenerbahçeyi silmiş yani bir oyun için takımını satmış.. Buda böyle bir anımdır daha bugun yaşandı Tekrardan tebrikler
OğuzcanAbi
Üye
Konu Sahibi
Masha
Üye
Bugün kadıköyde kutluyoruz bütün fenerbahçe taraftarı orada olacaktır
technoshark
Üye
Kadıköy Yolcusu kalmasın !!!
DiaBLoS
Moderator
Keşke sivil olabilseydim , muhakkak orada olurdum ...
Fenerbahçem seviyorum seni ...
Kutlu ve mutlu olsun ...
SilentOne
Üye
teşşekkür ederim tüm fener bahçelilerin günü kutlu olsun
Tebrikler arkadaşlar
bu arada bişey anlatmak istiyorum. travianda bir adama saldırıyorum hep köyunun ismi 'Fenerbahçe' . geçen saldırma artık diye mesaj atmış bende cevap attım. 'fenerlileri heryerde ezmek görevımızdır ultrAslan tayfa heryerde' diye. bugunde dunya fenerlıler gununda köyunu adını değiştirmiş yanı fenerbahçeyi silmiş yani bir oyun için takımını satmış.. Buda böyle bir anımdır daha bugun yaşandı Tekrardan tebrikler