19.02.2011 Güncellendi c6 v20.0.043 Forumdaki En İyi Fw'yi Yüklemeye Hazır Mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

varooll

Üye
üstad bu on numara tesekkürler

varooll

Üye
valla bu saydam temayı kurdum vermiş oldugun ektekini süper hele 4*4 cok hosuma gitti hemde baya hızlı hatalar varmı daha inceleme sansım olmadı ama olursa burdan yazarım emegine saglık ellerine saglık allah razı olsun her zaman paylasımlarının devamı dilegiyle saygılar kardesim

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
valla bu saydam temayı kurdum vermiş oldugun ektekini süper hele 4*4 cok hosuma gitti hemde baya hızlı hatalar varmı daha inceleme sansım olmadı ama olursa burdan yazarım emegine saglık ellerine saglık allah razı olsun her zaman paylasımlarının devamı dilegiyle saygılar kardesim

Rica ederim dostum allah cümlemizden razı olur inşallah....

varooll

Üye
Verdigin bu yazılımda soyle sorunlar var dostum 1 tus kilidini kilitlerken ekran bazen hic acılmıyor sonra kendi kendine telefon kilitleniyor yes tusuna basılı tutunca sesli arama yapmıyor

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Verdigin bu yazılımda soyle sorunlar var dostum 1 tus kilidini kilitlerken ekran bazen hic acılmıyor sonra kendi kendine telefon kilitleniyor yes tusuna basılı tutunca sesli arama yapmıyor

Yes tuşuna basılı tutunca sesli arama derken???

varooll

Üye
yani dostum rehberde mesela birinin ismi kayıtlı diyelim ali yeşil arama tusuna basılı tutunca tus kilidi acıkken ali dediginde rehberdeki kişiyi direk arıyordu boyle bi özellik iptal olmus ayrıca arama geldi diyelim acıyorum kulagıma getiriyorum hala acılmıyor 2 sn sonra acılıyor sonra kapattıgımda konusmayı telefon donuyor batarya cıkardıgım oldu baya telefonum sapasaglam fw den sonra bunlar oldu dostum baska yükleyen varmı bilmiyorum eksikleri bunlar bu dediklerimi 10 güne 1 yapıyor mesela dostum

estami

Üye
Hüssam üstad yeni fw yakında çıkarmı telefonlarımız şenlensin?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Hüssam üstad yeni fw yakında çıkarmı telefonlarımız şenlensin?

uğraşıyorum şarj sorununu halletmeye çalışıyorum siyah temalı olanı da bir ihtimal yayınlarım...

estami

Üye
uğraşıyorum şarj sorununu halletmeye çalışıyorum siyah temalı olanı da bir ihtimal yayınlarım...

Eyvallah kolay gelsin gereksizleri kaldırdırıp ramide yükselttinmi tamamdır sabırsızlıkla bekliyoruz.

Üst Alt