19.02.2011 Güncellendi c6 v20.0.043 Forumdaki En İyi Fw'yi Yüklemeye Hazır Mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

palasibo

Üye
Düzeltme modunu versen iyi olurdu aslında çünkü ben başka fw istemiyom.

palasibo

Üye
tamam

enes3161

Üye
bu fw deki rehbere giriş hızıyla ilk fw deki hız aynı mı yoksa bu dahamı hızlı??

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Denedim kardeşim ben bakın yazıyorum sizlere süper çalışma fewkaladenin fevkinde bir şey haberiniz ola yarın sabır edin 4 x3 isteyenler yükleyin yeni konu dan :)

enes3161

Üye
arkadaşm tuş kiliti yazısını düzelttin mi???

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
ben cevap vereyim düzgün düzgün yükledimmm :)

enes3161

Üye
bi yayınlansa...

palasibo

Üye
Arkadaşım bu fde bide ses komutları yok o dikkatimi çekti. Yani sesli arama falan yok. Birde hard formattan sonra error bilmem ne diye bi hata uyarısı çıkıyo.

enes3161

Üye
hüsamm bu son yayınlayacağında da var mı böle şeylerrr...

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
hüsamm bu son yayınlayacağında da var mı böle şeylerrr...

Beyler fwyi yolladım yayınlanır birazdan sorunsuz... :) ama web bul yapılmadı başlangıç uygulamaları kapatıldığı için o sorun çıkıyor dün öğrendim... kapatılmadan yapıldığındada ikonları üstünde ilk açılışta çalışıyor simgesi geliyor...

enes3161

Üye
web deki sıkıntı tam olarak ne..

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
web deki sıkıntı tam olarak ne..

bence önemli değil web browserda seçenekler/git/web bula tıklayınca bişey açılmıyor onunla arayacağına google yer imi yapsa zaten halolur... :)

enes3161

Üye
bence önemli değil web browserda seçenekler/git/web bula tıklayınca bişey açılmıyor onunla arayacağına google yer imi yapsa zaten halolur... :)

hmm bncede sorun değil .. diğer şeyler düzgün olsun yeter....

--------------- Ekleme ---------------

bu tuş kilitinin rengi yine kırmızı mı??

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
hmm bncede sorun değil .. diğer şeyler düzgün olsun yeter....

--------------- Ekleme ---------------

bu tuş kilitinin rengi yine kırmızı mı??

evet kırmızı ve açmak içinsürükleyin olarak değiştirildi aramada cevaplamak içinse mavi cevaplayın yazısı geliyor...

Üst Alt