5800 cı
Üye
rekorunu kırmak istemezdim ama paylaşmasam olmaz
mTRx v2
Sormak İstiyorum Acaba:
Web Browser Ve Müzik Çalar I Kullanıp Kapattıktan Sonrada Aynı Ram Değerlerini Görebiliyor musunuz?
Telefon Açılırken 120 Yi Görmüş Kime Ne?Açıldıktan Sonra 5 Dakika Bekleyip Ve Hiçbir Programı Kapatmadan Eğer Söylediğiniz Görüyorsanız Helal Olsun...
Yok Ama Hemen Tel Açılır Açılmaz Ramblowu Açıp Menü Uygulamasını da Kapatıp Ekran Alıntısı Yapıyorsanız Ancak Kendinizi Kandırırsınız!
Sormak İstiyorum Acaba:
Web Browser Ve Müzik Çalar I Kullanıp Kapattıktan Sonrada Aynı Ram Değerlerini Görebiliyor musunuz?
Telefon Açılırken 120 Yi Görmüş Kime Ne?Açıldıktan Sonra 5 Dakika Bekleyip Ve Hiçbir Programı Kapatmadan Eğer Söylediğiniz Görüyorsanız Helal Olsun...
Yok Ama Hemen Tel Açılır Açılmaz Ramblowu Açıp Menü Uygulamasını da Kapatıp Ekran Alıntısı Yapıyorsanız Ancak Kendinizi Kandırırsınız!
peki sen değilmiydin ram i 62 mb gören nasıl 60 a çıkması mucize diyebiliyorsun anlamış değilim bizi yiyon galibaama bu kadar yükseye çıkabildiğine göre yapılan birşeyler var demektir orjinal 5800 fwsinin 60mb gördüğü nerde görülmüştür ki ilk açılış dahi olsa 5800 fwsi bu ram miktarını görmez be abi ama haklısın ilk açılıştaki ram miktarı önemli değil ama ondan sonra 50-60 arası kullanmakta azımsanacak bir durum değil...
peki sen değilmiydin ram i 62 mb gören nasıl 60 a çıkması mucize diyebiliyorsun anlamış değilim bizi yiyon galiba
sen çıktığına göre (güya) başkalarıda çıkabilir bence (oda güya)
eywİnanmak zorunda değilsin zaten yüklersin beğenirsin kalır beğenmezsi forum fw kaynıyor başkasını yüklersin yalan borcum yok kimseye sana inan diğe yalvaracakta değilim...
sen çıktığına göre (güya) başkalarıda çıkabilir bence (oda güya)
extsis programıyla kendin alabilirsin.sendeen bişey isteyecektim romblow ve mesaj okuyucu bana wf ye gömecek şekilde link edermisin modları verirmisin arkadaşım şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşım sitede olduğunu gördüm ve hemen mesaj yazayım dedim acaba senin ogm jaf... dediğin(v5) yerine bende olan jaf 1.98.62 yi 64 bit te kullanırsam bir şey olur mu?
Jaf 1.98.62 yi kurup ogm jaf pkey emulatör v5 i mecburen kullanacaksınız o olmadan yazılım atamazsınız.Ya da ogm jaf emulatör v3 ü kullanacaksınız.merhaba arkadaşım sitede olduğunu gördüm ve hemen mesaj yazayım dedim acaba senin ogm jaf... dediğin(v5) yerine bende olan jaf 1.98.62 yi 64 bit te kullanırsam bir şey olur mu?
Şarj süresi nasıl?
kardeş eline sağlık güzel bi çalışma ama 1.sayfada hangi dosyayı indircem bi türlü anlayamadım.bi yardımcı olurmusun.daha yeni düzenledüğim için tam olarak bilmiyorum ama 1,5-2 gün gider heralde diğeri gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?