19.02.2011 Güncellendi c6 v20.0.043 Forumdaki En İyi Fw'yi Yüklemeye Hazır Mısınız?

5800 cı

Üye
sizde kesin extra ram takılı yada bizimkiler çin malı

Sormak İstiyorum Acaba:
Web Browser Ve Müzik Çalar I Kullanıp Kapattıktan Sonrada Aynı Ram Değerlerini Görebiliyor musunuz?
Telefon Açılırken 120 Yi Görmüş Kime Ne?Açıldıktan Sonra 5 Dakika Bekleyip Ve Hiçbir Programı Kapatmadan Eğer Söylediğiniz Görüyorsanız Helal Olsun...

Yok Ama Hemen Tel Açılır Açılmaz Ramblowu Açıp Menü Uygulamasını da Kapatıp Ekran Alıntısı Yapıyorsanız Ancak Kendinizi Kandırırsınız!

M_aTRa_X

Üye

öylesine koydum ss yi.

ek olarak widgetler tamamen kapalı screen snap açık şekilde telefon acıldıktan 3-4 dk sonra çekilmiş ss dir.

başka bir program açıp kapayınca o değerlere ulaşmak yine mümkün ama uğraşmaya deymez. ve muhtemelen telefon rest atar.. iyi akşamlar.

Konu Sahibi

ama bu kadar yükseye çıkabildiğine göre yapılan birşeyler var demektir orjinal 5800 fwsinin 60mb gördüğü nerde görülmüştür ki ilk açılış dahi olsa 5800 fwsi bu ram miktarını görmez be abi ama haklısın ilk açılıştaki ram miktarı önemli değil ama ondan sonra 50-60 arası kullanmakta azımsanacak bir durum değil...

5800 cı

Üye
peki sen değilmiydin ram i 62 mb gören nasıl 60 a çıkması mucize diyebiliyorsun anlamış değilim bizi yiyon galiba

Konu Sahibi
peki sen değilmiydin ram i 62 mb gören nasıl 60 a çıkması mucize diyebiliyorsun anlamış değilim bizi yiyon galiba

60mb çıkması mucize demedim kardeşim sadece c6 fwsinde 60 üzeri çıkmak kolay değil bunu vurgulamak için o başlığı attım...

5800 cı

Üye
sen çıktığına göre (güya) başkalarıda çıkabilir bence (oda güya)

Konu Sahibi

İnanmak zorunda değilsin zaten yüklersin beğenirsin kalır beğenmezsi forum fw kaynıyor başkasını yüklersin yalan borcum yok kimseye sana inan diğe yalvaracakta değilim...

M_aTRa_X

Üye

çıktıkya daha ne istiyorsun hatta açılışta 70 i yakaladım ama screensnapı açana kadar düşüşe geçiyor. az daha hızlı olsak aslında 90 larıda yakalarız

sendeen bişey isteyecektim romblow ve mesaj okuyucu bana wf ye gömecek şekilde link edermisin modları verirmisin arkadaşım şimdiden teşekkürler

ömer_21

Üye
merhaba arkadaşım sitede olduğunu gördüm ve hemen mesaj yazayım dedim acaba senin ogm jaf... dediğin(v5) yerine bende olan jaf 1.98.62 yi 64 bit te kullanırsam bir şey olur mu?

Ben bu cfw'yi sevdim arkadaş zaten TIMERIDER' in modladığını kullanıyordum sende biraz değişiklik yapmışsın.Ellerine sağlık.

Konu Sahibi
merhaba arkadaşım sitede olduğunu gördüm ve hemen mesaj yazayım dedim acaba senin ogm jaf... dediğin(v5) yerine bende olan jaf 1.98.62 yi 64 bit te kullanırsam bir şey olur mu?

yok ben 64 bit jaf kullanıyorum bendekide 1.98.62 zaten hiçbirşey farketmez...

Jaf 1.98.62 yi kurup ogm jaf pkey emulatör v5 i mecburen kullanacaksınız o olmadan yazılım atamazsınız.Ya da ogm jaf emulatör v3 ü kullanacaksınız.

osnakli

Üye
daha yeni düzenledüğim için tam olarak bilmiyorum ama 1,5-2 gün gider heralde diğeri gibi..
kardeş eline sağlık güzel bi çalışma ama 1.sayfada hangi dosyayı indircem bi türlü anlayamadım.bi yardımcı olurmusun.