19.02.2011 Güncellendi c6 v20.0.043 Forumdaki En İyi Fw'yi Yüklemeye Hazır Mısınız?

Free07

Üye
deneyen yokmu arkadaşlar ???

Free07

Üye
benim kullandığım fw de 80 program yüklü olmasına rağmen ram 49 larda...

5800 cı

Üye
52 oldu yavaş yavaş artacak herhalde

tugrul61

Üye
Kardeş FW yi bilmem ama espiri güzel benden sana bi teşekkür

Konu Sahibi
arkadaşlar temaları kurun diyorum özellikle... Çok daha iyi çalışacak telefon üstelik temalardan biri 4mb diğeri 1.5mb olmasına rağmen...Görsellikte daha mükemmel oluyor anlaşılan illa fwye gömdüreçeksiniz temaları

tufan_81

Üye
Fw gayet iyi ama ses codecleri 5800 ın kendi codecleri değil sanırım

Codeclerde orjinal olsaydı çok daha güzel olurdu..

enes3161

Üye
bunda da kamera zaten kullanılıyor haatsı var ... çözümü nedir bunu yardımcı olabilecek arkadaş var mı???

Konu Sahibi
Fw gayet iyi ama ses codecleri 5800 ın kendi codecleri değil sanırım

Codeclerde orjinal olsaydı çok daha güzel olurdu..

orjinal ses codekleri ama güncelleme atılmadı arkadaşım... istersen http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...muzik-calar-guncellemesi-v15-02-a-428564.html güncelleyebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

bunda da kamera zaten kullanılıyor haatsı var ... çözümü nedir bunu yardımcı olabilecek arkadaş var mı???

Fwyi yükledikten sonra kapat aç yaptın mı????

enes3161

Üye
Eyvallah kardeşim saol söylemen iyi oldu düzeltmeye çalışırım... bugün 61.71mb gördüm... Birazdan Resmi koyacam...

ne kadar zaman sonra koyabilecen.... bide rehbere giriş hzının biraz daha artırabilirsen çok güzel bi fw olacak... son olarak da bişey sorm bunlara orjinal oyunlar eklenemiyor mu??

--------------- Ekleme ---------------

5800 cı

Üye
ben 52 mb ı zor gördüm adam 61 mb görmüş extra rammi takılı senin cihazda anlamadımki

Konu Sahibi
ben 52 mb ı zor gördüm adam 61 mb görmüş extra rammi takılı senin cihazda anlamadımki

dostum sen temaları yükledikten sonra ramblow çalıştır hafıza arttırımını açık yap temizle yap yükselecek...

sucer42

Üye
kardeş emek emek hazırladığın cf ni deneyeceğim

ANCAK O HAYDAR DÜMEN FIKRASI ÇOK KOMİK OLMUŞ (karnım ağrıdı)

enes3161

Üye
kardeş bu kamera hatasına bakabildin mi???