ayazaga11
Üye
1878 Koxp , KoleBot , Koxp 1878 Güncel, Multi Client İle Birleştirildi.
Download Link;
18:00-21:00 saatleri arasi bedava kullanin!
[ ID: onlinehile / PW: onlinehile ] bu hesap ile 18:00 - 21:00 saatleri arasi ucretsiz kullanabilirsiniz!
Yeni bayilerimizi kontrol edin!
Hergun guncellenen bayi listemizi kontrol etmeyi unutmayin! Kolebot satisini kolaylastirmak icin bayilerle anlasmaya devam ediyoruz! Satin al kismindan bayilerimize bakabilirsiniz!
KoleBot v1.0.6.1
1.Bankadan pot alma sorunu cozuldu.
2.Loader icon yenilendi.
3.Not! tarama sonucunda cikan packed virusler programin korunmasindan kaynakli, zararsizdir.
Sık sorulan sorular
1 Bot acilinca oyun kapaniyor / hata veriyor
- Bot'a giris yaparken ayarlari yukle isaretini kaldirip deneyin.
2 RPR / Banka ve Pot rotalarını , ayarlarını nasıl yaparım?
- Bot'u açtıktan sonra üstten rapor kısmına gelin, aşağıdaki "rotaları nasıl ayarlarım?" butonuna basıp yazılanları uygulayın.
3 Çoklu char açınca dc alıyorum veya oyun direkt kapanıyor?
- Bot'taki okcu bölümündeki +1 secenegi dc ye sebep olabilmektedir. lutfen fx klasörünüzdeki arrow ile ilgili herşeyi silin.
4 Son sürümü indirmeme rağmen sürüm hatası alıyorum?
- Bazı sistemler otomatik dosya kopyalamaya izin vermiyor, bu yüzden son indirdiğiniz rar'ın içerisindeki kolebot.dll yi kendiniz manuel olarak KnightOnline klasörünüzdeki ile değiştirin, sorun düzelecektir.
5 ID Şifre yazınca oyun kapanıyor/donuyor veya bot gelmiyor
- Bu sorun genelde vista veya win7 sistemlerinde oluşmaktadır. Lütfen loader'e sağ tıklayıp özelliklerden XP SP3 uyumluluk modunda çalıştırarak deneyin, loader'i yönetici olarak başlatın.
6 Multi Client Kullanınca Oyun Donuyor
- Bu sorun en basit sorunlardandır, bunu çözmek için knightonline'yi başka bir klösöre kopyalayın, her multi için farklı yere kopyalanmış oyunla girmek zorundasınız, aksi taktirde oyunda donmalar meydana gelecektir. Unutmayın, kolebotu açarken kopyaladığınız dizini seçmelisiniz
Bot ve multi açma anlatım;
Download Link;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
18:00-21:00 saatleri arasi bedava kullanin!
[ ID: onlinehile / PW: onlinehile ] bu hesap ile 18:00 - 21:00 saatleri arasi ucretsiz kullanabilirsiniz!
Yeni bayilerimizi kontrol edin!
Hergun guncellenen bayi listemizi kontrol etmeyi unutmayin! Kolebot satisini kolaylastirmak icin bayilerle anlasmaya devam ediyoruz! Satin al kismindan bayilerimize bakabilirsiniz!
KoleBot v1.0.6.1
1.Bankadan pot alma sorunu cozuldu.
2.Loader icon yenilendi.
3.Not! tarama sonucunda cikan packed virusler programin korunmasindan kaynakli, zararsizdir.
Sık sorulan sorular
1 Bot acilinca oyun kapaniyor / hata veriyor
- Bot'a giris yaparken ayarlari yukle isaretini kaldirip deneyin.
2 RPR / Banka ve Pot rotalarını , ayarlarını nasıl yaparım?
- Bot'u açtıktan sonra üstten rapor kısmına gelin, aşağıdaki "rotaları nasıl ayarlarım?" butonuna basıp yazılanları uygulayın.
3 Çoklu char açınca dc alıyorum veya oyun direkt kapanıyor?
- Bot'taki okcu bölümündeki +1 secenegi dc ye sebep olabilmektedir. lutfen fx klasörünüzdeki arrow ile ilgili herşeyi silin.
4 Son sürümü indirmeme rağmen sürüm hatası alıyorum?
- Bazı sistemler otomatik dosya kopyalamaya izin vermiyor, bu yüzden son indirdiğiniz rar'ın içerisindeki kolebot.dll yi kendiniz manuel olarak KnightOnline klasörünüzdeki ile değiştirin, sorun düzelecektir.
5 ID Şifre yazınca oyun kapanıyor/donuyor veya bot gelmiyor
- Bu sorun genelde vista veya win7 sistemlerinde oluşmaktadır. Lütfen loader'e sağ tıklayıp özelliklerden XP SP3 uyumluluk modunda çalıştırarak deneyin, loader'i yönetici olarak başlatın.
6 Multi Client Kullanınca Oyun Donuyor
- Bu sorun en basit sorunlardandır, bunu çözmek için knightonline'yi başka bir klösöre kopyalayın, her multi için farklı yere kopyalanmış oyunla girmek zorundasınız, aksi taktirde oyunda donmalar meydana gelecektir. Unutmayın, kolebotu açarken kopyaladığınız dizini seçmelisiniz
Bot ve multi açma anlatım;
Download Link;