turancen
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim sen toplada bakalım nasıl olacak, bekliyorum..Artık Bu Devirde DDR3 Kasa Toplamak Mantıklı Değil
İşlemcin 4. Nesil ? Bide İ3?
biz sadece biraz daha masrafı yükselt doğru düzgün birşey al almışken diyoruz şimdiki cihazların yanında i3 işlemci ve 128 bit ekran kartı ile ne kadar süre oyun oynayabileceğini bunu geçtim şimdilerde bu sistem oyuna tam olarak yetmez ultra low da oyunarken ne kadar eğlenebileceksin oynarken şimdi takılacak oyundan atacak gibi düşüncelerle oynayabileceksen tamamdırArkadaşlar sizlerin verdiği sadece kasa, komple sistem değil ki, ayrı bir masraf çıkarıyorsunuz, anlamadım ben bu işi.
4 gb ram aktif kullanıyorsa az yeni oyunlar 8gb rami aktif kullanıyorO Kart Neden O Fiyata Onu Anlamiş Değilim? Sırf Ekran Kartından 200 300 TL Fark Var Ayrıca O RAMın Parasına 8 GB DDR4 NEredeyse RAM Alıyorsun Arada 40 TL Var.Kasada 2.0 Var 500W Ama Verimliliği Ne Kadar? Ben Bu Sistem İle Zorlanıyorum Heleki Şu Call Off Duty Nin Son Çıkanımıydı Gelişmiş Şavaş Olan Oyununda GPUyu 4 GB Aktif Olarak Kullanıyor Tam 3.9 GB GT 630'ın Call of Duty Advanced Warfare İmtihani - MaxiCep
Şu An Bat 4 Oynuyorum Sistemdeki RAMı Kullanımına Bak Yetmiyor Çoğu Zaman Uygulama AÇmaya Korkuyorum
Yani GPU Aktif Kullanıyor Kaldıki RAM Bi Torrenti Açsam 300 MB Boş Yer Kalıyor RAMde Yeni Çıkanlar Evet 8 Den Aşağiya Önermiyor4 gb ram aktif kullanıyorsa az yeni oyunlar 8gb rami aktif kullanıyor
bnde de şu anda sistem ac syndicate ile can çekişiyor
Küçümsemiyorum O Fiyata Anormal Bide Dirext 12?128bit diye küçümsemeyin
Gtx960 da 128bit
1080p de bf4 ü hem de 32x32 multi playerda 60fps üzeri oynuyorum
Ozaman neden 8gb ddr3 yerine 4gb ddr4 öneriyorsunYani GPU Aktif Kullanıyor Kaldıki RAM Bi Torrenti Açsam 300 MB Boş Yer Kalıyor RAMde Yeni Çıkanlar Evet 8 Den Aşağiya Önermiyor
bf4 hiçbirşeymiş onu anladım bnde hd6850 gibi pek iyi olmayan bnm o kadar beğenmediğim 256bit bir kart var ve bf4 1080p son grafikler kasmadan oynadım ama ac syndicate gibi yeni çıkan oyunlarda low da anca oynuyorum ki arada takılmalar oluyor128bit diye küçümsemeyin
Gtx960 da 128bit
Gtx960 gta da da 50 60arası fps vermiyor mu? İyi kart 128bit falan ama.128bit diye küçümsemeyin
Gtx960 da 128bit
Hangi Yorumumda Oldu Bu Olay AnlayamadımOzaman neden 8gb ddr3 yerine 4gb ddr4 öneriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?