1821 Yılından Buyana Çürümeyen Çörek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
1821 Yılından Buyana Çürümeyen Çörek



1821 yılında yapılan bir çörek, çürümeden günümüze kadar gelmeyi başardı.

Çöreğin kendisine ailesinden yadigar kaldığını açıklayan Nancy Titman, fırıncı bir aileden geldiğini ve günümüze kadar gelmeyi başaran çöreğin büyük büyük büyükbabası William Skinner tarafından Londra'da pişirildiğini söyledi.
91 yaşındaki Nancy Titman, çöreğin kendisinden sonra kızı Anthea, ondan sonra da torunu Hannah'a miras kalacağını belirtti.
19. yüzyılda birçok insan, Good Friday günleri pişirilen çöreklerin küflenmediğine hatta bu çöreklerin iyileştirme güçlerinin olduğuna inanırlarmış. Nancy Titman da, ailesinin bu düşünceye katıldığını ifade ediyor.
 
Tepkiler: M3L!H, ebuş..., Da®kness ve 1 kişi daha
Pordon Bu Yeniliyormu Yesek Ölmeyiz Dimi
 
Çürümemiş olabilir. Ancak taşlaşmıştır o çörek dedikleri şey, yemeye kalkmayın dişlerinizi dökersiniz. :
 

Emperian

Üye
bakteriler artık tenezzül bile etmiyor çürütmeye
 

BktsBcr

Üye
tadı nasıldır acaba
 

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
ısteyenlere hemen yolayabılrım bı parca
 
Abi çörek çürüse nolur, çürümese nolur ya bilgi için teşekkürler
 

'Davut

Üye
Düşünsenize bu kadının Çoçuğu olan akrabası gelecek bakacak bir tane çörek çaktırmadan yiyim diyecek...Bir anda asırlık çörek ortadan kaybolcak... Oda değilde çoçuğun miğdesi bozulacak..
 
YAA TAŞ GİBİ OLMUŞTUR O DİŞLERİN KALIR ÜSTÜNDE VALLA
 
onu bir kere yedikten sonra 1 asır acıkmayız heralde
 

ash54

Üye
vay be mcdonalds o zamanda varmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...