El~PisToLeRo Üye harmless07' Alıntı: Z3 ve g4 arasinda kaldim Genişletmek için tıkla ... G4'ün dengi bir telefon değil. Z3+ desen belk o bir nebze yaklaşabilir ama Z3 anca G3 ile mukayese edilebilir. Ekran kamera performans her konuda G4 üstün tüm Xperia serisinden.
harmless07' Alıntı: Z3 ve g4 arasinda kaldim Genişletmek için tıkla ... G4'ün dengi bir telefon değil. Z3+ desen belk o bir nebze yaklaşabilir ama Z3 anca G3 ile mukayese edilebilir. Ekran kamera performans her konuda G4 üstün tüm Xperia serisinden.
ByEmre221 Üye Dostum Sony en iyisi bence şuan Galaxy Alpha kullanıyorum çok güzel telefon ama bencede Sony
harmless07 Üye Konu Sahibi rodinatr' Alıntı: pişman ol ayacağın bi cihaz G4. Genişletmek için tıkla ... Banada oyle geliyor El~PisToLeRo' Alıntı: G4'ün dengi bir telefon değil. Z3+ desen belk o bir nebze yaklaşabilir ama Z3 anca G3 ile mukayese edilebilir. Ekran kamera performans her konuda G4 üstün tüm Xperia serisinden. Genişletmek için tıkla ... Ekran da g4 ustundur
rodinatr' Alıntı: pişman ol ayacağın bi cihaz G4. Genişletmek için tıkla ... Banada oyle geliyor El~PisToLeRo' Alıntı: G4'ün dengi bir telefon değil. Z3+ desen belk o bir nebze yaklaşabilir ama Z3 anca G3 ile mukayese edilebilir. Ekran kamera performans her konuda G4 üstün tüm Xperia serisinden. Genişletmek için tıkla ... Ekran da g4 ustundur