0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ssd ve hdd takılabiliyor sanırım?birazdaha para artırabilirsen Monster notebook tercihimdir bunu tercih edebilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zaten altı çıkardığında her türlü ssd ve hdd çıkar bendeki laptop (müzeden kaçırmaSsd ve hdd takılabiliyor sanırım?
Kendim takabilir miyim servise mi vermem lazım?
Benimde hoşuma gitti Asus--ben lenovo Z510 kullanıyorum oyunlarda felan kasma yapmıyo iyi bilgisayar
-- linkte belirttiğin asus iyi tam oyunluk.
2000'den yukarısı fazla gelir yazaten altı çıkardığında her türlü ssd ve hdd çıkar bendeki laptop (müzeden kaçırma) ondada çıkıyor hiçbir sorun olmaz
Benimde hoşuma gitti Asus
Nvidia-Amd ekran kartında çok fark var mıdır acaba? Online oyun bi yana en son çıkan oyunlarıda rahat açsın istiyorum
2000'den yukarısı fazla gelir ya
ama tam o boyutlara göre ssd ve hdd alman lazım yoksa elinde patlarSsd ve hdd takılabiliyor sanırım?
Kendim takabilir miyim servise mi vermem lazım?
Şu an bilgisayarda değilim tam bakamıyorumSana kalmış kardeşim ama Nvdia alırsan daha iyi olur daha iyi optimize ediliyor
Ayrıca AMD'ye pek fazla destek verilmiyor optimizasyon olarak
ama tam o boyutlara göre ssd ve hdd alman lazım yoksa elinde patlar
çok haklısın kardeşim bende duyyorum çok ısınıyor diyorlarBilgisayar teknik servisi olarak söylüyorum: Aklın varsa casper,hp alma.
Ve Amd'den de uzak dur , mümkünse toshiba al, taş gibi makina
Asus,MSI,vb gibi firmalarda iyidirVe Amd'den de uzak dur , mümkünse toshiba al, taş gibi makina
Fiyatı çok fazla ama 2300-2400'e kadar zorlayabilirim belkiBana kalsa MSI gaming laptoplara bak dicem ama sen istemiyorsun.
Linkte verdiğim Asus'un ekran kartı nasıl? Birde 3 cell, 6 cell li-ion pilin farkları neler?U= ultra-low power yani düşük güç tüketimi , faydası Pil ömrünü uzatmak denilebilir . Ayrıca U olan işlemciler dual işlemci oluyor.
Lenovo ve Asus'un farkı nasıl? İşlemci ve ekran kartı olarak?3 cell pil 3 saat civarı dayanır tabi senin kullanım kriterlerinde önemli (parlaklık, güç ayarları vs..) 6 cell dvd,oyun oynarken 4 saat 5 saat civarı gidebilir, elbette senin yaptıklarına bağlı olarak değerler de artma veya azalma gerçekleşecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?