Öneri 1800-1900 LİRA arası Laptop tavsiyesi.

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
1800-1900 LİRA arası Laptop tavsiyesi.
Selamun Aleyküm. Kısa bir süre önce Asus marka bir laptop kullanıyordum. İşlemcisinin U serisi olması yüzünden ve de arkadaşının bana sat ısrarından dolayı laptobu sattım. Şu anda tekrar bir tane almayı düşünüyorm. Marka olarak Asus tan çok memnun kaldım. İkinci el piyasası da cıvıl cıvıl.. Tavsiyeleriniz ASUS ve MSI marka modellerinden olsun lütfen. Ayrıca işlemci kesinlikle U Serisi ve disk kapasitesi de 1TBın altında olmamalı. Şimdiden teşekkürler.

ByKatre

ByKatre

Üye
Asus X550JK-XO012D Hocam. U işlemci neyde zarar verdi anlamadım. Batarya tatmin ediciydi sanırım ama

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Asus X550JK-XO012D Hocam. U işlemci neyde zarar verdi anlamadım. Batarya tatmin ediciydi sanırım ama
Batarya da normalin az bir üstündeydi. Memnundum bataryasından. Bataryasının performanslı olmasının nedeni tamamı ile U işlemciye bağlı. Bu yüzden U işlemcilerden uzak durmak istiyorum artık. Bahsettiğin pc fiyatına göre çok güçlü ama işlemcisi az bir düşük sanki. Ne dersin?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Batarya da normalin az bir üstündeydi. Memnundum bataryasından. Bataryasının performanslı olmasının nedeni tamamı ile U işlemciye bağlı. Bu yüzden U işlemcilerden uzak durmak istiyorum artık. Bahsettiğin pc fiyatına göre çok güçlü ama işlemcisi az bir düşük sanki. Ne dersin?
Asus'un yeni modelleri M serisi üretmiyor diye biliyorum. Lenovo al thinkpad çok güzel bilgisayar.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Asus'un yeni modelleri M serisi üretmiyor diye biliyorum. Lenovo al thinkpad çok güzel bilgisayar.
Alacağım bilgisayarın illa ki ASUS olması gerekmiyor zaten. Öneri için teşekkürler bir inceleyeyim

Üst Alt