18 Aylık Dahi Bebek !!

Sponsorlu Bağlantılar

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
    Konu Sahibi
18 Aylık Dahi Bebek !!
"Ünlü profesörleri bile şaşkına çeviren küçük dahi Dean Massenburg, gelecekte doktor olmak istiyor. Bu dahi eşsiz... Bugüne kadar yaşları 7 ila 18 arasında değişen birçok dahi, dönem dönem inanılmaz olaylarla gündeme geldi. Ancak hiçbiri Amerikalı Dean Massenburg gibi değildi. Çünkü Dean adlı dahi, sadece 18 aylık.

Test yapıldı
ABD'nin Virginia eyaletine bağlı Porstmouth kentinde yaşayan Danny ve Melanie Massenburg adlı çiftin ilk çocuğu olan Dean, bu yaşında okuma yazma biliyor. Bir ortaokul öğrencisine sorulan matematik problemlerini rahatlıkla çözen Dean, Virginia Üniversitesi profesörlerini bile şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz hafta yapılan küçük bir testte müthiş başarı gösteren Dean, ABD'li doktorları korkutuyor. Çünkü Dean'in zekasının, onun gelecekteki yaşamını negatif yönde etkilemesinden korkuluyor.

Sorun var

Küçük Dean'in zekasının, onu yaşıtlarından ayırdığını belirten uzmanlar, 'Dean, diğer yaşıtlarının gelişiminden farklı olarak büyüyor. Bu olay, ilerki yıllarda çok büyük sorunları beraberinde getirecek' diyor. Büyüyünce doktor olmak isteyen 18 aylık dahinin bilgisayar programcısı annesi Melanie, Dean'in bir televizyon kanalında seyrettiği Japonca eğitimi programı sayesinde, orta derecede bu dili konuştuğunu söyledi."
 


mservank

mservank

Üye
vay be velede bak :alkis
ama her şeyin fazlası zarar
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:gun1:Herşey De Amerika'da Çıkıyor MaşaLLah..
 
iremm

iremm

Üye
ewt herşeyin fazlası zarar umarım ileriki yaşamında büyük sorunlarla karşılaşmaz...
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bakın bir de televizyona zararlı diyorlar! Ben de zaten dil öğrenmek için izliyorum :D Onun kadar zeki değilim sadece
 
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
maşallah
 
mavis45

mavis45

Üye
maşşallah yani
 
qurbuz

qurbuz

Üye
:aglanie bizden çıkmıyor
 
@slantürk

@slantürk

Üye
inanılmaz
 
c3r3n

c3r3n

Üye
vayyy be..
 


Üst Alt