Ben 3 attım ama misli girilebilir
Consul9 Üye Konu Sahibi _OgUz' Alıntı: shalke sakat bence Genişletmek için tıkla ... Yok ya adamlar Kac haftadır kazanamıyor cok buyuk baskı var üzerlerinde oyuncuların Handikap bile yaparlar
_OgUz' Alıntı: shalke sakat bence Genişletmek için tıkla ... Yok ya adamlar Kac haftadır kazanamıyor cok buyuk baskı var üzerlerinde oyuncuların Handikap bile yaparlar
_OgUz Üye MerTurkizM' Alıntı: Yok ya adamlar Kac haftadır kazanamıyor cok buyuk baskı var üzerlerinde oyuncuların Handikap bile yaparlar Genişletmek için tıkla ... mainz hafife alincak takim deil ama shalkeye gore.bizim ligin eskisehiri gibi bisey. ins tutar ama
MerTurkizM' Alıntı: Yok ya adamlar Kac haftadır kazanamıyor cok buyuk baskı var üzerlerinde oyuncuların Handikap bile yaparlar Genişletmek için tıkla ... mainz hafife alincak takim deil ama shalkeye gore.bizim ligin eskisehiri gibi bisey. ins tutar ama
osicik Üye bende katılıyorum shalcke banko üst olur bence ve gecenin asıl bankosun malaga bence oranıda fena değil herkese bol şans ....
bende katılıyorum shalcke banko üst olur bence ve gecenin asıl bankosun malaga bence oranıda fena değil herkese bol şans ....
Consul9 Üye Konu Sahibi Şalke yatırdı bizi dengesizlerAlmanlara haftasonu ne oynadıysam kazanıyorum hafta içi paso yatış ,yoruluyorlar mı ne
Şalke yatırdı bizi dengesizlerAlmanlara haftasonu ne oynadıysam kazanıyorum hafta içi paso yatış ,yoruluyorlar mı ne