18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

stone2627

stone2627

Üye
teşekkür ederim telefon süper oldu birde şu ultimatede kullanılan font nasıl yüklerim bilgi verirseniz sevinirim.

MonotypeImaging_FlipFont_v5_2_1_Express programı kur. daha sonra flipfonts123 resme gir ve keyfine göre font beğen. sonra beğendiğin fontu flipfont klasöründe bul( ismine göre ). yükle.

sonra programa gir ( sistem veya uygulamalarda) yüklediğin fontu seç. telefonu yeniden başlat...

henes_42

henes_42

Üye
çalışmasına çalışıyor, ama harita aktifleştirmesi yapamadım

--------------- Ekleme ---------------

ndrive harita etkinleştirebilenlerden yardım

karasev1

karasev1

Üye
hemen kuruyorum upp :D

ozkan1979

ozkan1979

Üye
masaüstü kullanıyorsun sanırım . o ekranı biraz beklemini tavsiye ediyorum yüklediğim bütün masaüstü bilgisayarlarda bekleme sorunuyla karşılaştım laptoplar da ise karşılaşmadım sanırım sata hard diskle alakalı bişe kolay gelsin

çok teşekkür ederim lattopla böyle olmadı evet

masaüstü 5 dakkika bekledim hala olmadı senin dedigin gibi
daha uzun bekleyim bakalım olacakmı

teşekkürler ilginize

innocent.46

innocent.46

Üye
çok teşekkür ederim lattopla böyle olmadı evet

masaüstü 5 dakkika bekledim hala olmadı senin dedigin gibi
daha uzun bekleyim bakalım olacakmı

teşekkürler ilginize

önemli değil kardş sonucu bekliyorum

Fikr-isabit

Üye
Ellerine sağlık @kotukoylu gerçekten güzel :) yalnız mesaj yazarken telefonu çevirdiğinde qwert klavye açlsa fena olmazdı :)

stone2627

stone2627

Üye
Ellerine sağlık @kotukoylu gerçekten güzel :) yalnız mesaj yazarken telefonu çevirdiğinde qwert klavye açlsa fena olmazdı :)

c6 da quwety klavye olmadığı için yok.( c6 nın kendi klavyesi var )

henes_42

henes_42

Üye
ndrive sorunumu çözdüm. teşekkür ediyorum.

'Şeref'

Emekli Yönetici
tesekkurler :oke:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
kurulu gelen programların türkçesi var bir sonraki FW onları atarsan ii olur çok güzel olmuş bi o eksiği var şimdi tr kurmaya çalışınca kurulmuyor çünkü... :s

mutluadam

Üye
ndrive sorunumu çözdüm. teşekkür ediyorum.

ayrıca ;arkadaşlar yazdığı mesajı geri düzenleyebilen varmı, ben şu an yazdığım hiçbir mesajımı geri düzenleyemiyorum, sitede genel bi sorunmu var, yoksa benim hesaptamı var (dün üsteğmen rütbesine yükselttiler, ama editleme (düzeltme) yetkimi elimdenmi aldılar yoksa, yazdığı mesajı geri düzenleyebilen varmı?

evet alper ben düzenleyebiliyorum. bgende teğmen olmuşum haberim yok. vay be :)

ozkan1979

ozkan1979

Üye

MonotypeImaging_FlipFont_v5_2_1_Express programı kur. daha sonra flipfonts123 resme gir ve keyfine göre font beğen. sonra beğendiğin fontu flipfont klasöründe bul( ismine göre ). yükle.

sonra programa gir ( sistem veya uygulamalarda) yüklediğin fontu seç. telefonu yeniden başlat...

BU DEDİGİN İŞLEMLERİ TELEFON ÜZERİNDENMİ YAPACAGIZ YOKSA PC ÜZERİNDENMİ YÜKLEYİP ATACAGIZ

KARDEŞ ACEMİYİM KUSURA BAKMA:bilmm

Aesir

Aesir

Üye
Gayet güzel, mesajlar dışında istemediğim hiç bir şey yok diyebilirim. Hızlı ve stabil çalışıyor. LightCtrl sinde sorun var sanırım keşke kaldırabilseydim. Mesajlar içinse T9 sözcük dağarcığı az ve yeni sözcükler eklesem de var olmuyorlar. Diyelim ''Tanışırsınız'' sözcüğü T9 ile ekliyorum ama ileride bir daha yazınca tanımıyor tekrardan editlemek gerekiyor. Sinir bozucu bir durum. Nokta yerine soru işaretini ön plana attı o da çıldırtma noktasına getirdi T9'da. Bunlar dışında güzel.

kutluay5

kutluay5

Üye
telefonu ilk açınca beyaz ekran üserince mavi nokia yazısı varya onu da değiştirebilirmisiniz bi dahaki fwde ???siyah olsa daha iyi olur o da :)

emrekibar

emrekibar

Üye
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 ı açıyorum go ya basıyorum ERROR: Can not find JAF.EXE bu uyarıyı veriyor yardım edermisiniz lütfen çok istiyorum bu fw yi bir sorum daha olcak bu fw yi yükleyince geri normal versiyona nasıl dönebileceğim garanti açısından soruyorum yardım lütfen

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Gayet güzel, mesajlar dışında istemediğim hiç bir şey yok diyebilirim. Hızlı ve stabil çalışıyor. LightCtrl sinde sorun var sanırım keşke kaldırabilseydim. Mesajlar içinse T9 sözcük dağarcığı az ve yeni sözcükler eklesem de var olmuyorlar. Diyelim ''Tanışırsınız'' sözcüğü T9 ile ekliyorum ama ileride bir daha yazınca tanımıyor tekrardan editlemek gerekiyor. Sinir bozucu bir durum. Nokta yerine soru işaretini ön plana attı o da çıldırtma noktasına getirdi T9'da. Bunlar dışında güzel.

Bende öyle bir problem yok kardeş. Telefonuna HARD FORMAT at...

mcs003

Üye
sarz sorununa bi cözüm yok mu ?

emrekibar

emrekibar

Üye
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 ı açıyorum go ya basıyorum ERROR: Can not find JAF.EXE bu uyarıyı veriyor yardım edermisiniz lütfen çok istiyorum bu fw yi bir sorum daha olcak bu fw yi yükleyince geri normal versiyona nasıl dönebileceğim garanti açısından soruyorum yardım lütfen

Hallettim Gerek Kalmadı

--------------- Ekleme ---------------

Şu klavyedeki Türkçe Karakter sorununu düzeltsek muhteşem olacak

twofan

twofan

Üye
teşekkürler

dreamer1981

Üye
program paketi inmiyor bir türlü rapidede atarmısınız

Üst Alt