18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

mutluadam

Üye
Sürüklemelerde bir sorun yok arkadaşım. Tuş kilidi alarm hepsi çalışıyor...

denedinmi kardeş? alarmı bir kaç dk sonraya ayarla sonra tuş kilidini kilitle bak bakalım alarm çaldığında sürükleyerek alarmı durdurma çıkıyormu? bende sürükleyerek durdurma yok ertele ve durdur butonları var.

stone2627

stone2627

Üye
Jbak Taskman bunu kurduktan sonra kaldırma gibi bir şansımız var mı eğer yoksa teşekkürler emeğin için ama ben kuramam eğer Handy Taskman programını bu fw'ye gömersen süper olur birde keysiz olursa tabi direk kurulu olsa ...

kardeş handytasman yükleyince kaydırmalı tuş kilidi iptal oluyor ve tuş kilitliyken orta tuş geç basıyo

--------------- Ekleme ---------------

hemen indiriyorum teşekkürler kardeşim

henes_42

henes_42

Üye
5800 olan arkadaşlara kesinlikle bu son modifiyeyi tavsiye ederim, kendim modifiyenin içine nokia maps da entegre ettim, modifiyeyi geçerken onu da yüklüyor ve c hafızasından yemiyor, yine 80 mb c hafızası. oysaki sonradan ovi haritaları kurunca 10 mb üzerinde yer gidiyordu, yerden de kazanmış oldum.

kesbi

kesbi

Üye
5800 olan arkadaşlara kesinlikle bu son modifiyeyi tavsiye ederim, kendim modifiyenin içine nokia maps da entegre ettim, modifiyeyi geçerken onu da yüklüyor ve c hafızasından yemiyor, yine 80 mb c hafızası. oysaki sonradan ovi haritaları kurunca 10 mb üzerinde yer gidiyordu, yerden de kazanmış oldum.
Onu da upload edin bari. 10 mb yer önemli. Çok program kurunca karta bile kursak doluyor.

Ya da nasıl yapıldığını söylerseniz biz de yapalım.:bilmm

boramir1981

Üye
Elinize sağlık teşekkürler. Bir sorum olacak Conversation (Sohbet Şeklnde Mesajlaşma) sonradan kurduğumuzda mesajların içine nasıl koyabiliriz. Yükleyince uygulamalara geliyor otomatik.

henes_42

henes_42

Üye
Onu da upload edin bari. 10 mb yer önemli. Çok program kurunca karta bile kursak doluyor.

Ya da nasıl yapıldığını söylerseniz biz de yapalım.:bilmm

buyrun burada hem maps dosyasının açılmış hali, hemde nasıl yapılacağı var,

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-yeni-versiyon-3-4-entegre-etme-4-392240.html

ben modifiyeye entegre ile uğraşmayayım diyenler için, buyrun içine nokia ovi maps entegre edilmiş halde fw. sadece rofs2 dosyasını attım, diğer dosyalar aynı, önceki RM-356 klasörünüze bunu kopyalayıp aynı yolla flashlayın ve ovi maps kurulu halde 79.8 mb yeriniz olsun telefon hafızasında. kotukoylu kardeşin modifiyesinden hiçbirşey çıkartılmamış, nokia ovi maps haricinde hiçbirşey eklenmemiştir.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...nokia-ovi-maps-entegreli-modifiye-393660.html

stone2627

stone2627

Üye
map 3,03 ile 3,04 arasında ne fark varki

henes_42

henes_42

Üye
bilader map 3,04 dosyasını indir. sonra NFE programı ile kotukoylu nun verdiği rof u aç üstte extrackta bas dosyalar altta açılacak. sonra map dosyarını açılan dosyarının altına bırak ( dikkat et klasörün üstüne bırakma) daha sonra işlem bittikten sonra repack de. bekle küçük işlem penceresi açılır. işlem bittikten sonra çıkan pencere otomatik kapanır. sonra açtığın Rof2 dosyasının klasörüne git. 2 tane rof 2 görücen. bunların biri orjinal diğeri yeni yaptığın. orjinalin ismi (RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01) ni koplaya ve orjinal dosyayı sil daha sonra diğerinin ismini orjinaliyle değiştir...işlem basit....

teşekkürler arkadaşım evet yazdığınız gibi, ancak maps dosyasını sis halinden klasöre çıkarttıktan sonra private, resource, sys gibi klasörlere atılacak dosyalar var, onları tek tek atmak lazım, bi tanesini bile atlarsan malum ki off olur. (şimdi baktımda 597 dosya, 669 klasör diyor maps in klasöre çıkmış halinin özelliklerinde.

keşfedene kadar baya bi uğraştırdı, üç kez yaptım, üçüncüde çok şükür çalıştı.

stone2627

stone2627

Üye
teşekkürler arkadaşım evet yazdığınız gibi, ancak maps dosyasını sis halinden klasöre çıkarttıktan sonra private, resource, sys gibi klasörlere atılacak dosyalar var, onları tek tek atmak lazım, bi tanesini bile atlarsan malum ki off olur. (şimdi baktımda 597 dosya, 669 klasör diyor maps in klasöre çıkmış halinin özelliklerinde.

keşfedene kadar baya bi uğraştırdı, üç kez yaptım, üçüncüde çok şükür çalıştı.

biraz karışık ama içinde read me dosyası var onu okuduğunda yapabilir. uzun ama.. ordan oraya ordan oraya...

ozkan1979

ozkan1979

Üye
Giderayak duramadım :

Telefonunuzun ekranını masaüstü yapın :)
Bu yazılımla ev ekranına 5 kısayol çubuğu eklenebiliyor.
Tema efekti varsayılana alındı.

Son yazılımı( ) indiren arkadaşlar RM-356 klasöründeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını
aşağıda linkte verilen dosyayla değiştirerek ilk sayfadaki kurullum talimatlarına uyarak jaftan yükleme yapsınlar.

Eski sürümde kullanmayın Lütfen....

Yeni download linki Sadece(RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01) dosyasını içerir:

çok teşekkür ederiz bu menüye istersek tam ekran çoçugumun resimini koyabilirim demi

yoksa sabit bu şekildemi kalıyor masa üstü

acemilik ustalar mazur görün

henes_42

henes_42

Üye
çok teşekkür ederiz bu menüye istersek tam ekran çoçugumun resimini koyabilirim demi

yoksa sabit bu şekildemi kalıyor masa üstü

acemilik ustalar mazur görün

evet arka plana resim ekleyebilirsin, ancak kısayollardan ne kadar resim gözükür size kalmış.

webersin

webersin

Üye
Beyler mesaj okuyucuya girince problem var sanki denemeyen arkadaşlar varsa denerse sevinirim bende problem yaşıyorum okumuyor.

mutluadam

Üye
yav şu alarmı bir kaç dk sonraya ayarlayıp tuş kilidini kilitleyip alarm çaldığında durdurma kaydırmalımı yoksa butonlumu bi bakarmısınız? benimkinde kaydırmalı durdurma değilde..

Beyler mesaj okuyucuya girince problem var sanki denemeyen arkadaşlar varsa denerse sevinirim bende problem yaşıyorum okumuyor.

baktım herhangi bir sorun yok. sende benim soruya cevap versene :) alarm durdurma tuşlar kilitli iken kaydırmalımı butonlumu?

webersin

webersin

Üye
yav şu alarmı bir kaç dk sonraya ayarlayıp tuş kilidini kilitleyip alarm çaldığında durdurma kaydırmalımı yoksa butonlumu bi bakarmısınız? benimkinde kaydırmalı durdurma değilde..

baktım herhangi bir sorun yok. sende benim soruya cevap versene :) alarm durdurma tuşlar kilitli iken kaydırmalımı butonlumu?

Alarm ileri aldım tuşları kitledim butonlu olarak Durdur ve Ertele çıktı. Durdur tıkladım durdu.

Ayrıca mesaj okuyucuya girince dil ve ses ayarlarını kontrol edin çıkıyor her kapatıp açtığımda :off:

estami

Üye
buyrun burada hem maps dosyasının açılmış hali, hemde nasıl yapılacağı var,

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-yeni-versiyon-3-4-entegre-etme-4-392240.html

ben modifiyeye entegre ile uğraşmayayım diyenler için, buyrun içine nokia ovi maps entegre edilmiş halde fw. sadece rofs2 dosyasını attım, diğer dosyalar aynı, önceki RM-356 klasörünüze bunu kopyalayıp aynı yolla flashlayın ve ovi maps kurulu halde 70.8 mb yeriniz olsun telefon hafızasında. kotukoylu kardeşin modifiyesinden hiçbirşey çıkartılmamış, nokia ovi maps haricinde hiçbirşey eklenmemiştir.

Giderayak duramadım :

Telefonunuzun ekranını masaüstü yapın :)
Bu yazılımla ev ekranına 5 kısayol çubuğu eklenebiliyor.
Tema efekti varsayılana alındı.

Son yazılımı( ) indiren arkadaşlar RM-356 klasöründeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını
aşağıda linkte verilen dosyayla değiştirerek ilk sayfadaki kurullum talimatlarına uyarak jaftan yükleme yapsınlar.

Eski sürümde kullanmayın Lütfen....

Yeni download linki Sadece(RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01) dosyasını içerir:

ALPER üstadım kötü köylü kardeşin yaptığı üstteki son güncellediği modifiyenin içine gömdün değilmi?

henes_42

henes_42

Üye
ALPER üstadım kötü köylü kardeşin yaptığı üstteki son güncellediği modifiyenin içine gömdün değilmi?

estağfurullah kardeş, üstadlık nerede, biz nerede, bizler sadece minik bilgi kırıntılarını sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. evet aynen öyle, kotukoylu kardeşin yaptığı modifiyenin içine sadece ovi maps gömdüm o kadar. çıkartılan ve başkaca eklenen bişey yok.

estami

Üye
evet aynen öyle, kotukoylu kardeşin yaptığı modifiyenin içine sadece ovi maps gömdüm o kadar. çıkartılan ve başkaca eklenen bişey yok.

Tamamdır üstadım indirdim şimdi eyvallah...:oke:

stone2627

stone2627

Üye
ya buradaki orjinal dosyayı indirmek istiyorum bütün yerleri denedim % 70 60 a geliyo bağlantı kesiliyo.. alper kardeşim rof dosyasından başka hangi dosyalar var. bana rof hariç diğerlerini upload edermisin. indiremiyorum yardım :ağlarım:

matrixugur

matrixugur

Üye
ya yapacam bi türlü fırsat olmuyor biraz karışık ama yapacamda garanti dışı olmuyor değilmi telefon

stone2627

stone2627

Üye
ya buradaki orjinal dosyayı indirmek istiyorum bütün yerleri denedim % 70 60 a geliyo bağlantı kesiliyo.. alper kardeşim rof dosyasından başka hangi dosyalar var. bana rof hariç diğerlerini upload edermisin. indiremiyorum yardım :ağlarım:

upload edecek biri varmı zaten geriye 40 mb felan kalıyo yardım edin:megafon::megafon:

Üst Alt