18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

mutluadam

Üye
kardes işcep nasıl indirdin ovi de yok türkiye iş bankasından mesaj olarak gelmedi uygulama yokmu atacak buray

ilk önce voda fone internet ayarlarını yükle teli yeniden başlat. sonra,
eğer bu fw yi yükleyip kullanacaksan ilk önce şurdaki işlemi yapacaksın orjinal 5800 fw si kullanacaksan bu yok.http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-c6-fw-iscep-cozumu-d-391740.html
sonra den ana sayfa altta bireysel tıkla gelen sayfadan interaktif bankacılık satırına tıkla ordan işcep/başvuru satırı tıkla ve yönergeleri takip et.

baya1994

baya1994

Üye
ilk önce voda fone internet ayarlarını yükle teli yeniden başlat. sonra,
eğer bu fw yi yükleyip kullanacaksan ilk önce şurdaki işlemi yapacaksın orjinal 5800 fw si kullanacaksan bu yok.http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-c6-fw-iscep-cozumu-d-391740.html
sonra den ana sayfa altta bireysel tıkla gelen sayfadan interaktif bankacılık satırına tıkla ordan işcep/başvuru satırı tıkla ve yönergeleri takip et.

saol türkcell olmazmı yada wlan olmazmı

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 10 gün kadar aranızda olamıycam.Görevbaşı yapmam lazım artık.Yerdeğişikliği sebebiyle internet bağlantım olamayacak.
Sizden ricam birbirinizle tecrübe alışverişi yaparak sorunlarınızı gidermeye çalışmanız.
Hakkınızı helal edin...

baya1994

baya1994

Üye
Arkadaşlar 10 gün kadar aranızda olamıycam.Görevbaşı yapmam lazım artık.Yerdeğişikliği sebebiyle internet bağlantım olamayacak.
Sizden ricam birbirinizle tecrübe alışverişi yaparak sorunlarınızı gidermeye çalışmanız.
Hakkınızı helal edin...

helal olsun sen hakkını helal et basının etini yedik ama güzel oldu tel saol nokia bile böyle güzel yazılım yapmıyor

kesbi

kesbi

Üye
Allah senden razı olsun.

Bosnalı86

Üye
Hakkınızı helal edin...

Merak etme dostum,elimizden gelen yardımı yaparız,gözün arkada kalmasın:oke::sarıl:

mutluadam

Üye
Hakkınızı helal edin...
helal olsun ne demek. asıl sen helal et. emeklerin çok bize. yav kötü şu tuş kilit süresini 35 sn nasıl yaparız notpad le falan bir ayar yokmu işcep gibi . onu da verseydinde öyle gitseydin.

--------------- Ekleme ---------------

saol türkcell olmazmı yada wlan olmazmı

kardeşim ben örnek olarak benimkinden örnek verdim. çünkü vodafonenin yeni ayarlarını yüklemeden 5800 için internet ayarlarını yani yüklenmiyordu işcep ondan öyle dedim. yani mesele bu linke tıkladığında işcep yükleniyorsa zaten turkcell falan farketmez. dene ve gör.

erkanoz07

erkanoz07

Üye
kotukoylu FW çok güzel .. Fakat İNATLA diyorum ki Tema Efektini Orjinal halinde bıraksan bundan daha iyi olurdu.

ilkgul

ilkgul

Üye
Hakkınızı helal edin...

helal olsun sen helal et inşallah en kısa zamanda görüşürüz.( v60 cıkınca seni arayacak gözlerimiz)

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Başarılı duruyor deneyelim bakalım :)

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
sescodeclerinde düzeltmler vardır kardeş ne oluyor yani bu :) teşekkür ederim fw için.

ozkan1979

ozkan1979

Üye
Hakkınızı helal edin...

helal olsun cok emek verdin

gece gündüz burdasın

badsubh

Üye
keşke t9 ile ilgili de bi şeyler yapmış olsaydın :(

evet kAardeşim bende de aynı sorun var. bu t9 beni deli etti .:vur ben sürekşli mesajlaşan biriyim. ver t9 da istediğim kelimeler çıkmıyor. harf dizilişi bile farklı.sürekli telefona kelime hatırlatıyorum.bunu fw modifiye etme programlarından halledebilirmiyiz acxaba. hanhi düzenleem filan yapıyorum fw de . öyle yapılabilen programlarla. yoksa bu fw yi kaldırmakv zorunda kalıcam ki bu fw yi diğerleri arasında 1 numara tutuyorum. fakat bu t9 çok fenav:ah

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeşim ALLAH razı olsun, hakkımız (kendi adıma) helal olsun, Allah yolunu açık etsin, işlerinde kolaylık versin. teşekkürler, özleneceğin kesin.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Giderayak duramadım :

Telefonunuzun ekranını masaüstü yapın :)
Bu yazılımla ev ekranına 5 kısayol çubuğu eklenebiliyor.
Tema efekti varsayılana alındı.

Son yazılımı( ) indiren arkadaşlar RM-356 klasöründeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını
aşağıda linkte verilen dosyayla değiştirerek ilk sayfadaki kurullum talimatlarına uyarak jaftan yükleme yapsınlar.

Eski sürümde kullanmayın Lütfen....

Yeni download linki Sadece(RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01) dosyasını içerir:

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Tek kelimeyler HARKİA olmuş :) Eline sağlık bunlarda benim ekran görüntülerim. Şauna dek hiç bir sorunla karşılaşmadım. Yaklaşık 1 saattir kurcalıyorum. Efektler süper olmuş döndürme efekti falan gerçekten mükemmel :)

--------------- Ekleme ---------------

Giderayak duramadım :

Telefonunuzun ekranını masaüstü yapın :)
Bu yazılımla ev ekranına 5 kısayol çubuğu eklenebiliyor.
Tema efekti varsayılana alındı.

Son yazılımı( ) indiren arkadaşlar RM-356 klasöründeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını
aşağıda linkte verilen dosyayla değiştirerek ilk sayfadaki kurullum talimatlarına uyarak jaftan yükleme yapsınlar.

Eski sürümde kullanmayın Lütfen....

Yeni download linki Sadece(RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01) dosyasını içerir:

Tema efekti olduğu gibi kalsaydı yani önceki sürümdeki gibi indirirdim ama tema efektleri hoşuma gitti hem stabil çalışıyor hemde güzel :)

mustafa

mustafa

Üye
sözlüğe türkçe veritabanı eklemekle 5800 daki sözlük olduğunu mu kastediyorsun hocam. bu benim için önemli çünkü bu yuzden kullanmıyorum bu fw yi

edit: deneyip gördüm ama maalesef hala aynı.

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeşim bu son eklemende harika olmuş, ellerine sağlık. teşekkürler, göreve başlamadan önce okuyacak olursan şayet modifiye içerisinde hangi dosya içerisinde tuş kilidini varsayılan 50 saniye olarak ayarladın kardeş. ALLAH yol açıklığı versin

mutluadam

Üye
bu fw de alarm çaldığında kaydırarak durdurma yokmu? deneyen arkadaşlar söyleyebilirmi? yani tuş kiliti kitliyken çaldığında kaydırarak açıyorduk ya..? ben denedim bunda kaydrıma göremedim de? alarm sonlandrımada yani..

ImRorschach

ImRorschach

Üye
bu fw de alarm çaldığında kaydırarak durdurma yokmu? deneyen arkadaşlar söyleyebilirmi? yani tuş kiliti kitliyken çaldığında kaydırarak açıyorduk ya..? ben denedim bunda kaydrıma göremedim de? alarm sonlandrımada yani..

Sürüklemelerde bir sorun yok arkadaşım. Tuş kilidi alarm hepsi çalışıyor...

Üst Alt