18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
bu arada kimsenin sesi pek çıkmıyor. sorun olmadımı böyle olur :)

--------------- Ekleme ---------------

işcep i kurmadan bu dosyayı atıyorduk değilmi kötü? yani kurduktan sonra değil?
evet abi işcep kurulumundan önce o dosyayı at teli yeniden başlat.kuruluma öyle başla...
RM-356.7z (92.78 MB) bu doyada
çok teşekkür ederim ama rar dosyası çıkmadı öglemi olması gerek benmi yanlış yaptım acaba

ilgin için çok teşekkür ederim

bu linkin ilk çıkan rapit linkini yüledim dogrudur işallah
evet doğru dosya
peki niye c6 arkadaslar
günün sorusu... :D
3310 yazılımı üzerinde çalışıyorum.inşallah bitince onuda upload ederim.:naughty:
şaka şaka :D

baya1994

baya1994

Üye
yok gerçekten soruyorum nerden c6

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeşim eline sağlık, internet normale dönünce dayanamadım yarına ve indirip modifiyeyi geçtim, güzel olmuş eline sağlık. modifiyenin içine ben nokia ovi maps entegre etmek istiyorum,böylelikle c hafızasında 10 mb üzerinde yer kazanmış olurum, bu daha sonra haritalarda güncellemeye sorun açarmı, benim tahminim açmaz, çünkü kendi içinde gelen haritayı (3.03 olanı 3.04 olarak) güncelleyebiliyorduk, entegre edince güncelleme sıkıntısı yaşarmıyım?

mutluadam

Üye
kötü bi şey dikkatimi çekti pc suitten uygulama yüklerken uygulamayı telefona gönderdiğinde telefonda hiç bir şey olmuyor yani ekran falan açılmıyor ses varmıydı 5800 de hatırlamıyorum ses de görüntülü ekran ıaçarakta yani uyarı yok. bu normalde c6 da böylemi? sorun sayılmaz gerçi ama sorunsa bilgimiz olsun yinede.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu kardeşim eline sağlık, internet normale dönünce dayanamadım yarına ve indirip modifiyeyi geçtim, güzel olmuş eline sağlık. modifiyenin içine ben nokia ovi maps entegre etmek istiyorum,böylelikle c hafızasında 10 mb üzerinde yer kazanmış olurum, bu daha sonra haritalarda güncellemeye sorun açarmı, benim tahminim açmaz, çünkü kendi içinde gelen haritayı (3.03 olanı 3.04 olarak) güncelleyebiliyorduk, entegre edince güncelleme sıkıntısı yaşarmıyım?
abi benden sana tavsiye bırak ovi maps'i yükle NDRIVe ı.
milletistemese ben ovi mapsi bile çıkartırım fw den...
sorun açacağını zannnetmiyorum.
açsa bile jaftan eskiyedönersin.alıştık artık tel flashlamaya :D

henes_42

henes_42

Üye
abi benden sana tavsiye bırak ovi maps'i yükle NDRIVe ı.
milletistemese ben ovi mapsi bile çıkartırım fw den...
sorun açacağını zannnetmiyorum.
açsa bile jaftan eskiyedönersin.alıştık artık tel flashlamaya :D

kardeş unutmuşum, sen daha önce ndrive tavsiye etmiştin evet, yarın onu yüklüycem inşaallah, bıraktım ovi maps'i. teşekkür ediyorum, bu arada şu ana kadar telefonda karıştırdım baya bir, modifiye güzel olmuş, hız performans vs. güzel olmuş. teşekkürler.

cabbar100

cabbar100

Üye
Kotukoylu harikasın ya ne diyeyim ki başka. Kuruyorum şu an. Menüye alışamassam 4*3 yapabilirim. 4*3 yapınca sonradan herhangi bir sorun olur mu?(yavaşlama gibi)

mutluadam

Üye
birde simgleri varsayılan olmayan temalarda simgeye ait yazılar az b işey simgelerin altında kalıyor menüde bu tabi. ve benzer yerlerde.

--------------- Ekleme ---------------

panorama 3.0 ınd temasını tavsiye ederim arkadaşlar şeffaf ve bu fw yw çok güzel gidiyor.

webersin

webersin

Üye
Yeni geldim dışardan hocam düzeltmişsin herhalde sorunları bir inceliyorum eline sağlık :)

aswerth

aswerth

Üye
keşke x6 için de böyle bi fw olsa :hmmm

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeşim tuş kilidini varsayılan 50 sn olarak ayarlamışsın, varsayılan ayarını nereden 30 sn olarak düzeltebilirim? varsayılan olarak kalmasını istiyorum, yoksa ekran ışık süresini tuş kilid süresi olarak almasına gıcık kapıyorum

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Jbak Taskman bunu kurduktan sonra kaldırma gibi bir şansımız var mı eğer yoksa teşekkürler emeğin için ama ben kuramam eğer Handy Taskman programını bu fw'ye gömersen süper olur birde keysiz olursa tabi direk kurulu olsa ...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu kardeşim tuş kilidini varsayılan 50 sn olarak ayarlamışsın, varsayılan ayarını nereden 30 sn olarak düzeltebilirim? varsayılan olarak kalmasını istiyorum, yoksa ekran ışık süresini tuş kilid süresi olarak almasına gıcık kapıyorum
abi o ayarlarla bir kez oynadınmı artık tuş kilit süresi=ekran kararma süresi :(

mutluadam

Üye
evet işcepi de sorunsuzca yükledim. :) kötü kardeş bu tuş kilit süresini 50 sn ye ayarlamışsın bunu bir kere değiştirince daha önceki gibi yine süre konamıyormu? eğer konamıyorsa 35 yada 40 sn lik ayar yapabilirmiyiz? bunu nasıl yapıyoruz?

baya1994

baya1994

Üye
kotukoylu peki hacklenmemis c6 yi 5800 kurulurmu

mutluadam

Üye
he he alper le pişti olduk:ehe

baya1994

baya1994

Üye
evet işcepi de sorunsuzca yükledim. :) kötü kardeş bu tuş kilit süresini 50 sn ye ayarlamışsın bunu bir kere değiştirince daha önceki gibi yine süre konamıyormu? eğer konamıyorsa 35 yada 40 sn lik ayar yapabilirmiyiz? bunu nasıl yapıyoruz?

kardes işcep nasıl indirdin ovi de yok türkiye iş bankasından mesaj olarak gelmedi uygulama yokmu atacak buray

kesbi

kesbi

Üye
Ovi mapsi ben de tavsiye etmiyorum. Çoğu ilçe haritada gözükmüyor bile. Boşuna kurmayın. Üste para vermesi lazım nokianın bide zamanında para alıyormuş bundan yazık. Ben Ürgüpte yaşıyorum ve haritada ürgüp hiç yok. Garmin ve google mapste sokaklar ve caddelere kadar var.

callcium

Üye
klavyede türkçe karakterler yok sizdede aynı durum varmı??
----------
hemen düzeltiyorum web de adrs girerken zaten türkçe karakter kullanılmıyor yani sorun yok

Üst Alt