henes_42
Üye
Private olanları Rofs2 > Private'a atacaksın, (Eminim)
C_Private olanlar ise kurulumda telefonun C hafızasına atılıyor, onlar da uda nın içine atılıyor sanırım. (Emin Değilim)
hepsini yaptım dosyayı taşıyamıyorum olmuyor
flipfont programı kullanıyorum onunla alakası varmıdır bilemiyorum
akşam çok ugraştım olmuyor bir türlü taşıyamadım dosyaları c resource klasörünnün içine taşıyamadım
bilen arkadaş varsa yardım etsin nerede hata yapıyorum
o zaman rof 2 ye entegre etmen lazım benim gibi
nasıl yapacagım biraz anlatırmısın nasıl yapılıyor
NFE programı varmı ? ,
Varsa rof 2 yi bu programlar aç daha sonra extracta tıkla,, aşağıda dosyalar açılır zaten orda resourceyi görürsün daha sonra resourceye gir grid klasörünü sil sonra senin grid klasörünü sürükle. ve yukarıda repecke tıkla küçük bi ekran işlem ekranı açılacak o dolunca allata done yazar yani bitti diyo.
sonra rof2 nin klasörüne gir orjinal rof2 nin ismini kopyala ve sil.. sonra diğer rof 2 nin ismine yapıştır. ve telefona at yazılımı
3-4 gündür takip edemiyordum konuyu. Mesajları oku kısmı çalışmıyor. Acaba Türkçe dil dosyasını ekleyip ingilizceyi kaldırarak tekrar upload yapabilir misiniz? Tabi ovi maps te ekli olarak. Çok şey mi istedim acaba ?
çok zor birşeye benziyor ben yapamam galiba
daha basit bir yöntem olsaydı keşke telefonuma efekch ekleyemiyorum
ovi haritaya girdiğimde reset atıyor bu sistemde 3.03 vardı ben güncelledim 3.04 yükledim ama programa girdiğimde reset atıyor çözüm ne acaba?
efektleri dışarıdan ekliyemiyomusun. cZ2.rmp yi aktif yapcan resourceye atıcan
Not: Eğer atıyorum olmuyo diyosan rof2 içerinde effects klasörü olduğundandır. Bu yüzden 1 seferliğine rof2 yi açıp içindeki resourceden efects klasörünü sil. rofu kaydet. telefona yükle.. bu işlemden sonra artık dışarından yüklenen effects dosyalarını kabul eder...
teşekkürler deneyelim bakalım
telefonu flasladıktan sonra format atmadım
sadece açıp kapattım format atmam gerekiyormuydu
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BURADAKİ TELEFONDAKİ TEMA HAREKETLERİ EFEKLER FW DENMİ KAYNAKLANIYOR YOKSA TEMA MIDIR ÇOK SÜPER GÖRÜNÜYOR ŞEKİLLER FALAN BEN BU EFEKKİ TELEFONA YÜKLEYEBİLİRMİYİM TEMASA EGER BU NEYİN NESİDİR ÇOK HOŞUMA GİTTİ BÖYLE EFEK LERİ NEREDEN BULABİLİRİM YÜKLEMEK İÇİN
ÇOK SORU SORUYORUM BAGIŞLAYIN ACEMİLİK İŞTE
kotüköylü kardeşimizin yayınladıgı fw den memnunum ama tek sorunun
alarm çalıyor ellemiyorum 2 çalışında takılı kalıyor bataryaı çıkarıyorm ozama bazen oluyor bazende olmuyor yine donma oluyor alarm erteleme süresi 1 dakikaya ayarlı
sorun yaşayanlar oluyormu
walla attım alarm hergün çalıyor bi sorun yok.
-Tercih modum. sessiz. ve alarm zilseside varsayılan değil. bunlarla bi alakası olacağını sanmam ama
yeniden fw attınmı. atarken hafıza kartını biçimlendir. yada fw ye ek bi mod entegre ettinmi
enson kotu koylu kardeşimizin verdigi gider ayak durmadım birşeyler ekledim dedigi mod yaptım
ilk çaldıgında birşey olmuyor bekliyeceksin 2. de sorun oluyor takılıyor donuyor ekran bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum
altarnatif alarm programı varmıdır kurmak istiyorum türkçe öyle dedeyeyim bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?