18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Yanlış bilgi vermeyelim.arkadaş menü geçişlerini söylüyor.yani bildiğimiz tema effecti.eğer kullandığı fw hackliyse xplore c2zmaker ile yükleyebilr[/QUOTE]

çok teşekkür ederim

bu tema effecti bilen arkadaşlar varsa yazsınlar bende telimi bu şekilde görmek isterim çok hosuma gitti tema efecleri gerçekten güzel

arfter

Üye

umtdnr06

Üye
kardes bunları yüklediğimizde ne gibi dezavantajlar ne avantajlar sağlıor.şuan telefona bizarar verirmiyim düşüncesiyle kararsızım.he bide sonra geri orjinal haline döndürmek istersel ne yapmamız gerecek.bilgilendirirsen sevinirim

bende çok acemiydim acemiyce yükledim korka korka

arkadaşların yardımıyla şuanda sertifika hatası vermiyor çok memnunun şuanda telefonumdan

orjinaj haline dönüyormuş ama nasıl döndürüldügü hakkında bilgim yok araştırırsan bulursun
herhalde formda mutlaka vardır

dzynn

Üye
Çok güzel kardeş yükledim biraz da kendim değişiklik yaptım rofs2 de gayet güzel oldu hiç uğraşmıyorum işime yarayan bikaç prog. yüklüyorum ondan sonra dewam. Artık Hard Format atmaktan çekinmiycem oh be

omerynd

Üye
kardeş forumda telefonun orijinal fw leri var. Aynı bunu flasladigin gibi onu da flaşlazacaksin

<script src='http://img714.imageshack.us/shareable/?i=adszll.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

ben o sayfadaki dosyayı indirdim

şimdi içinden resimdeki gibi dosyalar çıktı ben nereye atcam bu doyaları

menü türkçedir işallah

arfter

Üye

Navifirm uygulamasıyla telefon kodunuza uygun dosyaları indirip JAF programıyla aynı yöntemleri uygulayarak orijinal yazılımıniza dönebilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

siz sadece tema efektlerini istiyordunuz değil mi
o zaman sadece resource klasörü içindeki effects klasörünu c: deki resource içine atın. Daha sonra rompatcher dan c2z eklentisini çalıştırın daha sonra da temalardan tema efektlerini aç kapa yapın. Kolay gelsin

evet sadece tema efekti istiyorum
benim tema degişmeyecek sadece degişik şekillerde efeck yapacak
çok teşekkür ederim deneyim bakalım olacakmı

siz sadece tema efektlerini istiyordunuz değil mi
o zaman sadece resource klasörü içindeki effects klasörünu c: deki resource içine atın. Daha sonra rompatcher dan c2z eklentisini çalıştırın daha sonra da temalardan tema efektlerini aç kapa yapın. Kolay gelsin[/QUOTE]

Daha sonra rompatcher dan c2z eklentisini çalıştırın

şu olayı biraz açıklaya bilirmisin acemilik işte

arfter

Üye

şu olayı biraz açıklaya bilirmisin acemilik işte[/QUOTE]

telefonunuzdan yüklü ise (eğer başlıktaki Kötüköylü'nun CFW si yüklüyse hack klasöründe) rompatcher uygulamasini açın. Orada c2z eklentisi olması lazım. Yoksa forumda c2z maker diye aratın. Eklentiyi çalıştırıp otomatıge alın.

şu olayı biraz açıklaya bilirmisin acemilik işte

telefonunuzdan yüklü ise (eğer başlıktaki Kötüköylü'nun CFW si yüklüyse hack klasöründe) rompatcher uygulamasini açın. Orada c2z eklentisi olması lazım. Yoksa forumda c2z maker diye aratın. Eklentiyi çalıştırıp otomatıge alın.[/QUOTE]

evet buldum rompatcher hack dosyasının içinde

normalde c nin içine girdigimde resource klasörü görüyorum efeck kopyala diyorum

c ye taşıyorum o zaman resource klasörü görünmüyor

xpolere yükledim onunlada taşıyamadım kalasör görünmüyor neden acaba

arfter

Üye
Rompatcher dan open4all eklentisini de aktifleştirip deneyio.
Telefonun kendi dosya yöneticisi çalışmıyor mu?

1. Telefonu hackle
2. Telefonunuzdan ayarlar - kişisel -temalar-genel-kısmına girip seçeneklerden tema efektlerini kapatın.
3. veridiğim linkten dosyayı indirip içindeki effects klasörünü X-plorer ile C:/resource/ icerisine yapıştırın.
4. roompatcher dan c2z yi onaylayıp seçeneklerden add to auto yapın.
5.Telefonunuzdan ayarlar - kişisel -temalar-genel-kısmına girip seçeneklerden tema efektlerini açın.

bu bilgileri buldum ama X-plorer ile C:/resource klasörünü bulamıyorum

arfter

Üye
Rompatcher dan open4all u aktif edin
telefonun kendi dosya yöneticisini kullanın o da olmazsa file browser ı kullanın

telefonun kendi dosya yöneticisini kullanın o da olmazsa file browser ı kullanın

readcroot u da aktifleştirin bu doğru eklenti sanirsam

readcroot u da aktifleştirin bu doğru eklenti sanirsam

hepsini yaptım dosyayı taşıyamıyorum olmuyor
flipfont programı kullanıyorum onunla alakası varmıdır bilemiyorum

arfter

Üye
O programla alakası yoktur.
siz telefonu kapatıp açın, yeniden deneyin bir daha!..,

henes_42

Üye
arkadaşlar birşey sormak istiyorum, bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim, modifiyeye program entegre etmek istiyorum, (sis dosyasını açtığım zaman)

c_private klasörü
private klasörü

bu isimli iki klasör var, bunları modifiyeyi nfe ile açtığımda modifiyede bulunan private klasörüne hangisi atacağım, sis dosyasından hem c_private, hemde private çıkınca bilemedim???? kaldım orda. entegre edilecek olan program açılınca çıkan c_private içindeki dosyaları, modifiyedeki private klasörünemi atacağım, yoksa ayrıca orada c_private diye dizinmi oluşturacağım. ilginize ve cevaplarınıza teşekkür ediyorum

arfter

Üye

Private olanları Rofs2 > Private'a atacaksın, (Eminim)

C_Private olanlar ise kurulumda telefonun C hafızasına atılıyor, onlar da uda nın içine atılıyor sanırım. (Emin Değilim)