estami
Üye
ndrive bende kuramıyorum arkadaşım, bilemiyorum c6 danmı kaynaklanıyor çözemedim ve pas geçtim. olayı kotukoylu kardeşe de sormuştum. ndrive için PIPS dosyası göndermişti, ama o da yemedi.
--------------- Ekleme ---------------
evet arkadaşım kotukoylunun son verdiği 5 kısayollu olan modifiye üzerinde yaptığım çalışmaydı. linkini verdiğim
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...nokia-ovi-maps-entegreli-modifiye-393660.html
burdan indirip modifiyeyi kurarsan hem 5 kısayollu, hemde ovi maps entegreli modifiyen olur. böylelikle telefon hafızasından en az 10 mb kazancın olur.
25 ağustosda verdiği ilk modifiyede çalışıyordu bu son eklediği 5 kısayollu menüdemi sorun var Alper üstadım yoksa senin verdiğin haritalı değiştirme modifiyesindemi sorun..? PIPS dosyası bendede var birşey çalışmasını engelliyor yüklenmiyor dahili bir bileşen diyor muhtemelen N drive'i çalıştıran temel ögelerden bir tanesi ekli modifiyede onun için dahili bileşen uyarısı veriyor ama hangisi yüklü..? çokta lazımdı N drive mecburen eskiye döneceğim..
kotukoylu kardeşim bu hata için bir çalışma yapıp hatayı giderecek bir PIPS dosyası vermişti. fakat hata devam etti, şu an için o da malum on gün kadar yok, dönünce inşaallah çözecektir olayı.Ovi maps ile Ndrive PIPs i kullanıyor.
Ovi maps yazılıma gömüldüğü için (böylece PIPs de gömülü) NDrive kendi içindeki PIPs i kuramıyor, dahili bileşen hatası veriyor.
Belki Ndrive dosyasının içinden PIPs çıkartılarak kurulum gerçekleşir diye düşünüyorum. <<< Bunu yapabilecek biri var mı????????
Bize lazım olan "PIPs siz bir NDrive" dosyası!.., Pıps zaten kurulu!..,
Acemice birşeyler yapmaya çalıştım, bi deneyin bakalım!..,
Pips siz Ndrive
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Acemice birşeyler yapmaya çalıştım, bi deneyin bakalım!..,
Pips siz Ndrive
teşekkürler. peki bunda da flash ladıktan sonra beklemek gerekiyor mu restart için soracak mı tel
bende restart için soru geklemdi de ondan sordum
ndirve kuruldu ok ama bu sferde yeni versiyonu yükel diye uyarı geliyor ve açılmıyor yine deArkadaşım Çalışmanız için teşekkürler, harika oldu
rstart istemiyor 2 dakika kadar bekle ve kapatıp aç telefonunu arkadaşım
ndirve kuruldu ok ama bu sferde yeni versiyonu yükel diye uyarı geliyor ve açılmıyor yine de
teşekkür ederim telefon süper oldu birde şu ultimatede kullanılan font nasıl yüklerim bilgi verirseniz sevinirim.
Sony Sketch font dosyası:
Önizleme:
Kurulum için:
Hafıza kartında E:\resource\ klasörüne Fonts klasörünü yapıştırın teli yeniden başlatın.....
ndrive kuran arkadaşlar nasıl kurdunu ya, lütfen yardım edebilecek birileri varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?