aegeantr
Üye
sağol arkadaşım ama tek neden işcep değil. sanırım xpeed ultimate daha hızlı bu sürüme göre biraz da onun etkisi var. ayrıca ram az geliyor bana 45-50 arası ram kalıyor kullanımda ama zorlayınca yetmiyor daha önceki 60 a çıkıyordu ve çok daha rahattım. ha kotukoylu arkadaşım yanlış anlamasın fw ye çamur atmıyorum ben kendi izlenimlerimi söylüyorum herkesin kullanım tarzı farklı olduğu için bana pek hitap etmedi doğrusu ama ram daha da iyileştirilirse ve şu mesajlardaki klavye sorunu giderilirse düşünülecek bir fw kesinlikle.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBU C6 sürümde çalışıyor dostum tüm sürümlerde çalışıyor wapdan açtığın için desteklemiyor diyor bunu dene ekran görüntüleri bi önceki sayfada
ekran küçüldü ama yine altta boşluk oluyor onun dışında çalışıyor
Nokia 5800 ve N97 Klavye Ayarları
Ekran klavyesinin görülemediği durumlarda telefon kendiliğinden ekranın yarısını kaplayan Ekran Üstü Klavye isimli bir klavye görüntülemektedir. Aktivasyon kodunu yazmaya çalışırken uygulamanın kendi klavyesi söz konusu klavyenin altında kalmaktadır.
Bu klavyeyi kapatmak için:
Menu / Ayarlar / Uygulama Yöneticisi / Yüklü Uygulamalar
menü yolunu açıp Iscep işaretlendikten sonra
Seçenekler / Süit Ayarları -> Ekran Üstü Klavye: Kapalı
Şeklinde şeçilmelidir.
Yukarıdaki ayarlar yapıldıktan sonra uygulamanın klavyesini kullanabilirsiniz.
ilginçbana bugun nokıa mesaj gonderdi cihazınız için yeni bir gunlelleme mevcıt diye acaba c6 yeni guncellemesaimi cikti ?
bana bugun nokıa mesaj gonderdi cihazınız için yeni bir gunlelleme mevcıt diye acaba c6 yeni guncellemesaimi cikti ?
evt bana da geldi nokia da baktım bi güncelleme bulamadım???? bence v51 in msj ını nokia daha yeni yolluyoraynı mesaj banada geldi bence v51 sürümünü söylüyor c6 v51 üzerine yapılandırılmış fw orjinal sürümü söylüyor olabilir arkadaşlar
evt bana da geldi nokia da baktım bi güncelleme bulamadım???? bence v51 in msj ını nokia daha yeni yolluyor
aynı msj bana da geldi. denedim ama v51 i kast ediyor galiba. ayrıca bir sorunum var slide tuş kilidi bende de çalışmıyor. flaş attıktan sonra bir defa hard format atmak zorunda kaldım bu yüzden olabilir mi acaba. ilk flas attığımda slide tuş kildim çalışıyorduama şimdi olmuyor. tel'i tğşlar kilitliyken menu tuşuna bastığım zaman hiç bir tepki vermiyor. art arda 2-3 defa bastığım zaman bazen tepki veriyor ama tuş kilidi çalışmıyor. her yolu denedim ama slide olayı bende olmuyor. ne yapmam gerekli? yardımcı olursanız..
jbak taskman zaten kurulu geliyor.ilk mesajda programlar kısmını okursanız görürsünüzgörev yöneticisi program kuruldumu bozuluyor diye okumuştum pnht da jbtaskman gibi taskman kurmayın
jbak taskman zaten kurulu geliyor.ilk mesajda programlar kısmını okursanız görürsünüz
sorunsuz
Sony Sketch font dosyası:hocam SE SkeTch fonTunu aLabiLirmiyiz mümkün müdr ?
Sony Sketch font dosyası:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önizleme:
Kurulum için:
Hafıza kartında E:\resource\ klasörüne Fonts klasörünü yapıştırın teli yeniden başlatın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?