Telefon Tavsiyesi 1700TL Telefon Önerisi

Ben tavsiye de bulundum "N11'i takip et M8 veya G4 al ya da netten almıyorsan E8 al" diye. Sony istemiyormuş zaten vatandaş. En mantıklı tavsiye bu oldu bence.
Ben olsam G4 yerine Note 4 alırdırırdım ama samsung olunca kirli bir imaj bıraktığı için arkadaşının tepkisini bilemem.

rodinatr

Üye
E="byAndroid, post: 7684712, member: 2348378"]Elbet değişir de sizin kadar fikir değiştirenine ilk defa rastlıyorum[/QUOTE]
az para değil sonuçta ha dediğini almak saçma sizcede öyle değil mi

G4 un tek eksik yani pili. 1700 liraya bulan varsa kacirmasin.

Kamerası süper sırf kamera için alınabilir akşam akşam fotoğraf çekindik arkadaş almış dslr makine gibi flaş bir patlıyor fotoğraf sıfır pürüz. Öğlen cekinmisiz sanki. Gerçekten süper ötesi bir kamera var

bugün g4 e baktım çok kalın cihaz ve bu yüzden de doğal olarak çok kaba duruyor

eline oturmasi onemli eline uyum saglamiyorsa kaba durur eli kiz eli gibi olanlara gore degil oyle bir yani var.

Tepkiler: Murat Alper
Ne kadar ele otursada insanlar ince olmasından hoşalnıyor. Bencede ince bir telefon 1 adım önde başlar. Kişisel tercihim.

nokia zamaninda kagit kadar ince telefon yapabilecek teknolojimiz var ancak kimse satin almaz cunku kullanissiz olur demisti. ben de bu goruse katiliyorum

Burası çoluk çocuk dolmuş cevaba bak bi g4 ün en ölçüsüne bak birde diğer cihazlara mesela iPhone 6

Tepkiler: 0MG90
iphone 6 kullaniyorum g4 u de elime aldim. iphone 6 elden kayiyor hemen dusurulur.

malzeme ile ilgisi yok bence cunku g2 de kayiyor tasarim hafif flex yaptiklari icin ele tam oturuyor ben cok begendim ancak islemci dusundurdu biraz ne kadar 810dan iyi olsa da.

Ben flex tasarımı sevmiyorum bütün telefonun yakışıklılığını bitiriyor. Yani gereksiz bana göre
G3 ve M9 gibi olur onlar güzel ama flex abartı.

milyonlarca kişi kullanıyo iPhone 6 yı düşürmücen sende,apple da bu kadar kalın bir cihaz çıkarsa aynı yorumu apple içinde yaparım,bu şirketlerde benim hissem yok,mesela Lumia 920 kullanıyorum aynı şekilde o da kalın,aynı zamanda 925 çıkmıştı daha ince ve kibar duruyor,almadığıma hala pişmanım,windows phone uygulama ve sistem eksiklerini saymıyorum bile rezillik

Tepkiler: 0MG90