mincitava
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben 30 yaşındayım ve boyum 1.65 yada 67 diyelim ama kafaya takılacak birşey yok onuda belirteyim.
Sigaradan uzak dur yada içiyorsan az iç, henüz gençsin senin için önereceğimi dikkate alırsan faydalı olacağını umuyorum inşallah.
Zamanın varsa bol bol yüzmeni öneririm, boy uzumasından en etkili yoldur. Bunu yaparken besin desteğini ihmal etme ve harcayacağın efor için mutlaka süt ve benzeri proteinler almalısın, öncesinde ve sonrasında gıda desteği şart, kilon varsa günlük yemeğini 3 büyük öğün halinde değil, 6 küçük öğün olarak düzene koymalısın.
bence acele ediyosun boyunun uzaması için daha zaman var
Ama sosyal hayatımda sorun olmaya başladı.Özgüvenim azalıyor bu boy meselesi yüzünden
Kardeş kendine sorun etme daha 15 yaşındayım 177 cm boy varda neye yarıyor.her gece ayaklarımı yıkar yatardım ayaklarım yanardı sanki bir gün doktora gitmiştim doktor boyun ne ara bu kadar uzadı dedi bilmem dedim ayaklarını çok mu yıkarsın dedi bende evet dedim istersen sıklıkla ayaklarını yıka
evet bende şaşırdım ama sebebi vardır heralde
hahaha sulayarak uzamak ağaçmıyız abi bizpek olası değil gibi ve benim bildiğim tek şey basketball ve süt ürünleri ve ben basket yapmama ramen boyum 185 17 yaşındayım ailemdede sadece dayım benim gibi uzun
Bunu sıkıntı yapar ve özgüvenin azalırsa ihtimalleride kaybedebilirsin! Bazı sağlık sorunları strese bağlıdır etki gösterip tamamiyle uzamasını engeller, sağlık probleminin üstesinden gelmen için en önemli faktör psikolojik takıntından kurtulmaktır.
Ama sosyal hayatımda sorun olmaya başladı.Özgüvenim azalıyor bu boy meselesi yüzünden
Genetik boya max. 10 cm eklersiniz biraz da şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?