Praetor
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
İzmir' e defalarca geldim turne vesilesiyle, bir dahaki gelişimde haberin olacak Anıl arkadaşımAta izmire yakın bir yer olsa kesin gelirdim hem sen varsın hemde konusu süper başarılar Kardeşim
Şaka mı bu???Eskişehir'e kaç km Kayseri yahu?Kayseri geleyim Ata da seni yalnız yakalayabilir miyim acaba?
Sağolasın Cankırklarelı ne gelırsen haber ver hemen sehrı terkedeyımbol bol pastırma stoguyla donersın ınsallah memelekete herkez bol alkıs fılan dılemıs bu adamın oyle dıleklere ıhtıyacı yok allah yolunu acık etsın patron herseyden once hayırlısıyal gıt gel
İŞaka mı bu???
Sen Kayseri' ye geleceksin de ben sana vakit ayırmayacağım???
Başımın üstünde yerin var Kardeşim!..
Gelebilme ihtimalin var mı ki???
Çok farklı bir yaklaşım oldu....kırklarelı ne gelırsen haber ver hemen sehrı terkedeyım
Diyorsun işte
Eskişehir-Kayseri 540 km.
Otobüsle 7 buçuk saat sürüyor.
Şimdilik bir şey diyemiyorum kardeşim..
Başrol oldu son değişiklikleSalih Baba™;1687691' Alıntı:Çok farklı bir yaklaşım oldu....
Peki Ata Abi oyunda senin rolün ney....Oyun Seden Kızıltunç'ın yazıp yönettiği Politik müzikli orta oyunu tarzında güldürü oyunuymuş...
Diyorsun işte
Açık açık gelemiyorum diyorsun yeme bizi
Eee... Seni tanıyorum MustafaLeb demeden... Helal olsun..Şaka bir yana eğer Kayseri olursa İstanbul planım yatar.Zaten %50 ihtimalde gidip geliyorum. Ama kısa zamanda İstanbul'a geleceğim.Kadıköy'de sevdiğim bir börekçi var. Seni oraya götürürüm. Hem kahvaltı hem sohbet iyi olur.
Konuya yazdım nerede oynanacağını, mutlaka bekliyorumben kayserideyim izlemeye gelirim abicim neyse insallah görüsürüz şimdiden basrılar dilerim abi
Eee... Seni tanıyorum Mustafa
Sen İstanbul' a geleceksin beni bir yere götüreceksin he?
Hadi leyn!.. Biz gezdiririz seni meraklanma
Küçük kardeşim benim, ödemezsin de böyle ulu orta konuşulmaz böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?