17 Ağustos gecesi Adapazarı'nda yaşlı bi teyze

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
17 Ağustos gecesi Adapazarı'nda yaşlı bi teyze
17 Ağustos gecesi Adapazarı'nda yaşlı bi teyze, gece saat 2 buçukta ana caddedeki apartmanlardan birinin zillerini çalmaya başlamış. Kimse kadına kapıyı açmamış, hatta uyandırdıkları için, camı açan bağırıp çağırmış. Üst katlardan bi adam, "Gecenin bu saatinde ne istiyosun teyze?" diye sormuş. Kadın, "Karnım aç oğlum. Bi parça ekmek var mı?" deyince adam, "Yok, yok. Allah Allah, gecenin bu saatinde ne bu yahu?" demiş. Yatağa döndüğünde karısı, yaşlı kadının aç olduğunu öğrenince, "Keşke verseydik" demiş.
Teyze zillere basmaya devam etmiş. En üst katta yeni evli bi çift oturuyomuş. Kadının ne istediğini öğrenince kapıyı açıp yukarı çağırmışlar. Evin hanımı, hemen yiyecek bi'şeyler hazırlamış. Kadına eşlik edip beraberce yemişler. Yemek bitince kadıncağız, "İçimde bi huzursuzluk var. Bi an evvel dışarı çıkalım" diye yalvarmaya başlamış. Genç çift, sırf kadını kırmamak için sokağa inmiş. Daha dışarı adım atar atmaz da her yan sallanmaya başlamış. Depremde o kocca apartman yerle bir olmuş.
O binada oturanlardan sadece yeni evliler ve kocasına, "Keşke yemek verseydik" diyen kadın ölümden kurtulmuş. Onu da 3 gün sonra enkazın altından çıkarmışlar.

Not: Efsaneler gerçek dışı veya gerçek de olabilir lütfen ciddiye almayın ...

CEREN

CEREN

Üye
ben bunu biliyorum hatta kısa film yapmışlardı flash tv de

izleyince gözlerim dolmuştu ben şahsen yaşlı biri kapıma gelse geri cevirmem
ALLAHIM SEN KİMSEYİ SAHİPSİZ BIRAKMA

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bunu biliyorum hatta kısa film yapmışlardı flash tv de

izleyince gözlerim dolmuştu ben şahsen yaşlı biri kapıma gelse geri cevirmem
ALLAHIM SEN KİMSEYİ SAHİPSİZ BIRAKMA

aynen arkadasım bende biliorum hemde kac kere izledim ve ders alınması gereken bir durum bu:oke:

FerreT

FerreT

Üye
Delrico ne iş..Rüyanda ne gördün :ehe

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
seni:kop::kop:

CEREN

CEREN

Üye
Ya Olay Gercek Olmayabilr Ama Sokakta Birsürü Ac Insan Var Ve Kimsede Onların Yüzünü Bile Bakmıyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yaradan misafiri geri çevrilmez.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Sehır efsanaesı ama bı ama belkı gercektır

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Çok duygulandırıyor insanı..:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt