[17.03.11/Güncel] Nokia 5230 BlackJack~ CWF v40.0.003 (Geliştirilmiş PARS) Hız-Sorunsuz [3x4]&[4x4]~

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
Güzel bir fw hemen indiriyorum :)

birde sorum olacak şimdi pars kullanıyorum ztn daha inmedi fw her neyse ama pars kullanırken şöyle bir sorunla karşılaştım cevp veriseniz sevinirim:

herhangi bir uyg. açtım diyelim uyg. kapattığım zaman "uygulama kapandı: E32USER-CBase 42" yazıyor. her uyg. dan çıkıyor.. neden olabilir.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
yaw bu konuyla ilgili değil ama yardım lazım benim telefonumun interneti sürekli kopuyor internette gezinirken birden bağlantı kopuyor ne yapabilirim :S

forumber

Üye
Blackjack 3x4.rar dosyası bozuk...gözden geçirin...

okanbaba34

okanbaba34

Üye
jaf la yükleme yaparken rm 588dosyasıni okumuyor görmüyor

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
5230 a modladığın iyi olmuş kardeş :oke: Yabancı sitelerde fln da hep 5235 e modluyorlardı gıcık oluyodm :off: :off: :)

ayrıca bi sorum olacak : Windows7 kullanıyorum ama yine jaf , phoenix , nemesis fln yüklenir mi ?? :hmmm ( hata verebilir diye düşündüm )

arkadaşım bende windows 7 kullanıyorum sadece jaf açılmıyo. Onuda gidermek için programa sağ tıklayıp özellikler deyip, uyumluluk sekmesinden windows vista uyumluluğunu seçiyoruz. Uygula deyip çıkıyoruz. Ve artık program açılıyor başka hiçbir yerde hata vermiyo.

--------------- Ekleme ---------------

Eyvallah kardş. Ben şuan kullanıyorum Anlattıklarımı yaparsanız bir sorun olmayacaktır.

Blackjack 3x4.rar dosyası bozuk ARKADAŞIM RARDAN ÇIKARTMIYO ARŞİV HASARLANMIŞ.YENİLEYİP BAŞKA BİR SİTEYE ÖRN: MEDİAFİRE A FİLAN UPLOAD EDERSEN DAHA GÜZEL OLUR.SENİN UPLOAD ETTİĞİN SİTEDEN ÇOK YAVAŞ İNDİRİYO.30KB İLE ANCA İNDİREBİLİRYORUM.

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu konuyla ilgili değil ama yardım lazım benim telefonumun interneti sürekli kopuyor internette gezinirken birden bağlantı kopuyor ne yapabilirim :S

hiç karşılaşmadım böyle bi sorunla biliyorum.

Güzel bir fw hemen indiriyorum :)

birde sorum olacak şimdi pars kullanıyorum ztn daha inmedi fw her neyse ama pars kullanırken şöyle bir sorunla karşılaştım cevp veriseniz sevinirim:

herhangi bir uyg. açtım diyelim uyg. kapattığım zaman "uygulama kapandı: E32USER-CBase 42" yazıyor. her uyg. dan çıkıyor.. neden olabilir.

Böyle bi hata da görmedim bnde PARS kullanırken hiç bi sorunla karşılaşmadım

////

İnternetm yok suana falza ilgilenemiyorum kusura bakmayın. rar dosyasnda büyük ihtimal hata olmaması gerek özellikle sağlam kalsın diye dosya.tc upload ettim. firefox ile indirip cıkartınca rar da crc hatası verebiliyor google chrome ile indirip açmayı deneyn bnde cok karşılaştım büyük ihtimal hata vermeyecektir.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
hiç karşılaşmadım böyle bi sorunla biliyorum.

Böyle bi hata da görmedim bnde PARS kullanırken hiç bi sorunla karşılaşmadım

////

İnternetm yok suana falza ilgilenemiyorum kusura bakmayın. rar dosyasnda büyük ihtimal hata olmaması gerek özellikle sağlam kalsın diye dosya.tc upload ettim. firefox ile indirip cıkartınca rar da crc hatası verebiliyor google chrome ile indirip açmayı deneyn bnde cok karşılaştım büyük ihtimal hata vermeyecektir.

tmm o zman birde google chrome u deneyeyim.

azmiserim

azmiserim

Üye
dostum teşekkürler
3x4 menüyü chorom firefox ie de indirdim ama hepsinde crc hatası veriyor şu an 4X4 tam ekran indiriyorum inş hata vermez

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

şu anda elimde hazır bi v40.6 için C6 var kendi yapımım hemen sürmek istemiyorum ama istersen pm at beta testerim ol dene sonra paylaşırım

tmm :D msjdan indirme linkini at deniyim

azmiserim

azmiserim

Üye
teşekkürler dostum 4x4 ü tam ekranı indirdim kurdum ellerine sağlık çok güzel iş ellerine sağlık,

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
kardeşim saol 4x4 normal menüyü kurdum.Çalışması güzel. ama temaları orjinal tema yapmasaydın,N8 in orjinal bayaz ve yeşil renkte olan teması daha güzel duruyordu.bunun dışında güzel CFW ellerine sağlık

covvann

Üye
kardeşim emeğine sağlık teşekürler:oke: yalnız bi konuda bana yardımcı olursan sevinirim 5230 un orjinal yazılımını bulabilir misin:hmmm

mardok

mardok

Üye
kardeşim emeğine sağlık teşekürler:oke: yalnız bi konuda bana yardımcı olursan sevinirim 5230 un orjinal yazılımını bulabilir misin:hmmm
navifirm porgramı ile yapabilirsin forumda mevcut

erhan402

Üye
jaf windows 7 de çalışmıyor hata veriyor uyumluluk ayarlarıylada oynadım çalışmıyıor xp i de denedim ama arakadaşlar bu işi öğrenin tehlikeli öğrenmeden yapmak telefoncuya 40 lira verirsinizx navifirm ile ben 5230 orjinal fw imdirdim ilk defa flahlama öğrendim 5 saatte öğrendim ancak öyle yapyım youtube dan yabancı videolar izledim araştırdım ..... öğrenin öyle yapın hatalı olursa bu fw tel açılmıyor orjinal fw flashlayacaksınız

Purgatory-

Purgatory-

Üye
Music Timer Dz Music ve internet radyoyu cfw den nasıl kaldırabilirim

badboydm

badboydm

Üye
Kardeş 4x4 tam menü linkini yeniler misin?

• :bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt