169 TL'ye telefon satıp insanları kandıranlar!

Sponsorlu Bağlantılar

hicyilmazmert

hicyilmazmert

Üye
    Konu Sahibi
169 TL'ye telefon satıp insanları kandıranlar!
Herkese merhabalar. Geçen ay babam ve annem nereden duydularsa 169 TL'ye sahte Çin Malı S4 almışlar bir adet. Ben şehirdışındaydım eve gelince öğrendim durumu. Ama telefon çalışıyordu ve işlerini görüyordu o yüzden önemsemedim. Ama telefon şu an ne açılıyor ne de bir tepki veriyor. Farklı batarya ile de denedim olmadı. Ne faturası var ne de bir şey. Sadece kargo kağıdı üzerinde Adem SARICAN yazıyor ve numara var. Numarayı arıyorum ama servis dışı. Telefon aynı S4 gibi üzerinde Samsung vs. yazıyor. Flip cover kılıf bile var. Nasıl ulaşabilirim bu sahtekarlara? Teşekkürler.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Herkese merhabalar. Geçen ay babam ve annem nereden duydularsa 169 TL'ye sahte Çin Malı S4 almışlar bir adet. Ben şehirdışındaydım eve gelince öğrendim durumu. Ama telefon çalışıyordu ve işlerini görüyordu o yüzden önemsemedim. Ama telefon şu an ne açılıyor ne de bir tepki veriyor. Farklı batarya ile de denedim olmadı. Ne faturası var ne de bir şey. Sadece kargo kağıdı üzerinde Adem SARICAN yazıyor ve numara var. Numarayı arıyorum ama servis dışı. Telefon aynı S4 gibi üzerinde Samsung vs. yazıyor. Flip cover kılıf bile var. Nasıl ulaşabilirim bu sahtekarlara? Teşekkürler.

geçmiş olsun dostum ne yazık ki sahtekara ulaşma Şansın düşük ancak 11880i arayıp bi deneyebilirsin Adem Sarıcan ile alakali numaralari.

hicyilmazmert

hicyilmazmert

Üye
    Konu Sahibi
hicyilmazmert

hicyilmazmert

Üye
    Konu Sahibi
Problem 150 - 200 TL değil bilmeyen insanları kandırmaları. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Faturasi olamayan bir urunle birsey kanitlayamazsiniz,basta faturasiz almakla hata yapmissiniz

Invoke

Invoke

Üye
Mahkeme daha pahalıya patlamasın sakın? Ayrıca elinizde bir şey yoksa sonuca da ulaşamazsınız.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
mahkeme masraflarini karsiya yukleyip ayrica avukat ucretiyle beraber ekstradan icraa masrafiyla parayi geri alabilir,hatta aradigi kisiyle ilgili masraf gosterek telefon faturalari yada aracinin yakit masraflarina kadar bunu bile tahsil edebilir ama elinde bir kanit olmasi lazim dediginiz gibi yoksa odedigi parayla kaliyor alan kisi

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Rtük bu radyo ve tv leri kökten kapatmali yok s4 yok gergedan boynuzu yazık ya. Adam reklamda telefonlar kilitlendi diyor . 4 inç s4 mu olur be insaf .

Üst Alt