1600 Kalorilik Diyet Listesi ile kilo verme

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
1600 Kalorilik Diyet Listesi ile kilo verme
Günlük yaşamımızda dengesiz beslenme ve hareketsizlik sonucu istenmeyen kilolarla karşı karşıya kalmamız neredeyse kaçınılmaz bir hal alıyor. Bu nedenle kilolardan kurtulmak için çeşitli diyetler uygulamamız gerekirken, bunların en önemlilerinden birisi ise 1600 kalorilik diyet listesi olarak karşımıza çıkıyor.

1600 kalorilik diyet listemizde sabah kahvaltımızda 1 dilim beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği ve 5 adet zeytin ile domates ve salatalığa yer veriyoruz. Ara öğünü ise 1 elma ve yanında 1 bardak süt yada tokluk oranınıza göre bunlardan birisiyle geçirebilirsiniz.

Öğle yemeğinde Izgara Tavuk yada haşlama tavuk tercih edebilirken, yanında mevsim salatasının sağlığımız ve kilolarımız açısından oldukça önemli olduğunu söyleyebiliriz. Yanında 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 bardak az tuzlu ayran tüketebiliriz. Ara öğünde ise açlık hissi yaşarsak, 9 adet badem ile 3 adet kuru kayısı tüketebiliriz.

Akşam yemeğinde ise sebze yemeklerinden herhangi birisini tercih edebilecekken, yanında 1 kase çorba içmeli ve 1 adet tam buğday ekmeği tüketmeliyiz. 1 kase yoğurt tüketerek açlık seviyemizi minimuma düşürebiliriz.

Bu diyette nelere dikkat etmeliyiz?
Özellikle sabahları uyandığınızda, ılık limonlu su içmeniz kilo vermenizde çok yardımcı olacaktır.
1600 kalorilik diyet listesini zayıflatan bitki çayları ile desteklemeniz gerekmektedir.

Günlük egzersizleri yaklaşık 1 saat kadar uygulamanız, diyet sonrasında kilo almamanız ve ideal korumanıza yardımcı olacaktır.

Son olarak mümkün olduğunca kendinizi stres den uzak tutmaya çalışmalısınız. Stres ile başa çıkmak için sevdiklerinizle vakit geçirmek ya da ilgi alanınıza uygun hobiler edinebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere 1600 kalorilik zayıflatan diyeti paylaştık soru ve görüşlerinizi alttaki yorum bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz. Sağlıklı mutlu günler.
 


Üst Alt