16 Yaşında 7 çocuk Annesi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
16 Yaşında 7 çocuk Annesi...
16 YAŞINDA 7 ÇOCUK ANNESİ...

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen ikinci defa üçüzlere hamile kaldı. İlk çocuğunu 14 yaşında doğuran Arjantinli genç anne, geçen yıl hamile kalarak üçüz dünyaya getirmişti. Yine hamile kalan genç kadının tekrar üçüz doğuracağı belirtildi.

Cordoba Hastanesi Doğum Kliniği’nin Başhekimi Jose Ovido, böyle bir vakayla ilk defa karşılaştıklarını söyledi.

16 yaşında 7 çocuk sahibi olacak genç anne, endişelenecek bir durumun olmadığını belirtti. Kızının işsiz olduğunu söyleyen anneanne ise, "Yine üçüzlere hamile olduğunu öğrendiğimde, kendimi ölecek gibi hissettim." dedi. Baba adayının çoktan ortadan kaybolduğunu belirten üzgün anneanne, kızının ve çocuklarının geçimini tek başına üstlendiğini belirtiyor.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu çocuğu devletin koruma altına alması lazım. Psikolojik ve fiziksel olarak kaldırabileceği bir durum değil bu, destek alması lazım ..

mservank

mservank

Üye
Bu yaştaki kızın kendisine bakacak gücü olmaz kaldı ki 7 tane çocuğa nasıl baksın.

keremerson

keremerson

Üye
Bu çocuğu devletin koruma altına alması lazım. Psikolojik ve fiziksel olarak kaldırabileceği bir durum değil bu, destek alması lazım ..
Gerçekten öyle.. Kadına bişey demiyorum da o babaya ne demeli :@

sukruon

sukruon

Üye
çok iğrenç.bunlar ne pis insan.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Yazık Yaa 16 Yaşında 7 Tane Çocuk Dünya'ya Getirmek Çok Zor Bişey Ve Bunu Başarmış Allah Kolaylık Ve Sabır Versin Ne Diyim:(

ouSahin

ouSahin

Üye
diyecek sözüm yok kızın ailesi nerde ?? bu durumda yazıklar olsun:@

maxiburak

maxiburak

Üye
yuh

neslein

neslein

Üye
yazık kız daha kendisi 16 yasında bi cocuk bide bir sürü cocugu var valla soyleyecek soz yok

white_pearls

white_pearls

Üye
Daha Kendi çocuk Bee Allah Yardım Etsin

Master_Evil

Master_Evil

Üye
yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...