haLucq
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben baska bir hackli fw kullanıyorum simdi direk buna flashlasam bi sorun olmaz degilmi.
--------------- Ekleme ---------------
ya ben indirdigim hackli fw yi prgram files-common files-nokia-RM356 Klasorunun İçine Attın 2 Kerede Degişiklik Onaylansınmı Dedi Onaylansın Dedim Ama Teli Bi Actım Hiçbir Degişiklik Yok Tel Aynı. Sadece Ev Ekranı Temaları Var.Baskada Bişey Yok Niye Böyle oLDU Anlamadım Ben Navifirm Kullanmadan Attım Dosyaları
PocketSensor Programı Ne İşe Yarıyor Bi Onu Çözemedim Ben Ya.
bana hack klasörü bile gelmediflash ı attım ama bu programların hiç biri gelmedi hack klasörü felan geldi ama bu programlar yok bunlar için ayrı bişeymi yapmak gerek
bana hack klasörü bile gelmedinerde hata yapıyorum acaba?flash attıktan sonra telefon yine aynı kalıyo
Hocam bu noktayı gözden kaçırıyorsunuz. Şu ki: bu konudan indirdiğin dosyalarla navifirmden indirdiğin dosyalarının aynı isime sahip olması gerekiyor. Yani iki kere değiştirilsin mi sorusunu sorması gerekiyor bilgisayarın sana. Ayrıca bu konunun sabitlenmesi lazım gerçekten çok güzel bi modlu sistem. Çok hızlı.
yav arkadaşlar ev ekranı benim neden ingilizce? messaging felan yazıyo nasıl Türkçe'leştiririm
wallahi süper bi firmware bence herkes bunu kullanmalı her yönden mükemmel ötesi ya nokianın orjinal firmwaresine binn basar heakerdeş paylaşımın için teşekkürler eğer pirated v6 çıkarsa yine paylaşmanı isterimm
yav arkadaşlar ev ekranı benim neden ingilizce? messaging felan yazıyo nasıl Türkçe'leştiririm
Arkadaşlar temiz bir 5800 telefon buldum,yarın elime geçecek...Bir haftadır konuları takip ediyorum.V20 de iken telefona sahipdim ancak telefona ağabeyim el koydu şimdi kendime yeni bir telefon buldum v30'da v50 hack'li versiyona geçerken problem çıkarmaz değilmi...Bu konuda yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar temiz bir 5800 telefon buldum,yarın elime geçecek...Bir haftadır konuları takip ediyorum.V20 de iken telefona sahipdim ancak telefona ağabeyim el koydu şimdi kendime yeni bir telefon buldum v30'da v50 hack'li versiyona geçerken problem çıkarmaz değilmi...Bu konuda yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?