[16.06.2010] v50 Modifiye Firmware Pirated v5 [YOK BÖYLE BİR HACKLİ FW] 5800

denedim yine aynı oluyor hiç bir program yüklü gelmiyor bana bi yardımcı olursan sevinirim arkadaşım

tamam arkadaşım teşekkür ederim hallettim,dosya ismini değiştirmemişim dosyaları değiştirmişim

--------------- Ekleme ---------------

flash ı attım ama bu programların hiç biri gelmedi hack klasörü felan geldi ama bu programlar yok bunlar için ayrı bişeymi yapmak gerek

haLucq

Üye
    Konu Sahibi

hocam bence sen tam olarak işi kavrayamamışsın henüz orda adı geçen programların çoğu fiziksel değil yüzeysel programlar. Ve Ordakilerin çoğu fw nin geliştirilen yönleri. Cihazını biraz kurcala farkı anlayacaksın.

evet farkına vardım (:
bi tek şey sorunu var müzik çalara gidiyorum kütüphaneyi yenile yapıyorum hiç müzik bulmuyor ama kartta müzik var sizdede öylemi acaba deniyen arkadaşlar bir cevap verebilir mi

arkadaşlar pirated v4 te mesaj yazarken kasılmalar ve oyun bi uygulamayla ugraşırken çok ısınıyordu bundada öle bişey varmı?

haLucq

Üye
    Konu Sahibi
evet farkına vardım (:
bi tek şey sorunu var müzik çalara gidiyorum kütüphaneyi yenile yapıyorum hiç müzik bulmuyor ama kartta müzik var sizdede öylemi acaba deniyen arkadaşlar bir cevap verebilir mi

hafıza kartınızın içerisine Music adlı klasör acıp müzikleri içerisine taşıyın sorun hallolucaktır. Yanlızca music klasörünü tarıyor müzik çalar gereksiz saçma sapan sesleri tarayıp listeye çıkmasın diye önlem

arkadaşlar pirated v4 te mesaj yazarken kasılmalar ve oyun bi uygulamayla ugraşırken çok ısınıyordu bundada öle bişey varmı?

Msj Yazarken Türkçe karakterleri kullanmazsanız ve mesaj hafızanızı yormazsanız yani çok fazla msj saklamazsanız hiç bir fw de kasılma olmaz. Bu fw de ben bu tarz sorunları yasamadım.

Kardeş kusura bakma ama bu teli çok kasıyor gerçektende kusura bakma kardeş ben bundan daha kötüsünü görmedim tel halen kasıyor tsunami ekran teması bile yok şahsen içinde, yüklemeye çalışıyorum hep dahili bileşen hatsı veriyo

haLucq

Üye
    Konu Sahibi

Sen bir şeyleri eksik yapmış olmayasın ? Mesela Hard format attınmı ?

Ayrıca Hanqi Ekran Temalarının Olduğunu Resimlerde Zaten Görüyorsun Arkadaşım.

Orjinal fw yi nsl indiricem çok model var hangisi benimki nasıl seçicem yardımcı olurmusun bu konuda teşkkrler

Modelini buldum rm-356 ama gerisini bulamadım hangisini indirmem gerek tiği fark ediyormu?

haLucq

Üye
    Konu Sahibi

euro2 RED Turkey seçersen kâfidir.

akimito

Üye
baba süper olmuş kurdum test ediyorum...sorun çıkarsa yazarım...
açılışa koptum...telin bu arada

hımm oratsu bende çıkmıyor sadece...
ev ekran temalarında vodafone orange basic fingeruse page navigation bar rehber çubugu geliyor ORATSU malesef yok 2 kere denedim benmi bir yanlış yaptım diye...

ORATSU sorunu
onuda hallettim ek dosya bende vardı uygulamardan yükledim sorun kalmadı inşallah

tek sorun sanırım oratsunun menü yazı vs. eng olması...
tr olsaydı daha iyi olurdu

master_s

Üye
ARKADAŞIM BİRŞEY SORACAM DENEYENLERDE YARDIMCI OLABİLİR. BENİM YÜKLEDİĞİM BAZI v50 Modifiyeli Firmwarelerde güncelleme yaptığımda, e-mail bağlantısı yaptığımda hata veriyrdu bu Firmwarede bu sorun varmı yokmu? Benim için büyük sıkıntı oluyor yoksa.

Orjinal Sitesinde İşlemci Hızı ile İlgili Bir Açıklama Yok?

ersink

Üye
Arkadaşım çok teşekkür ederim denediğim en sağlam fw. Ellerinize sağlık...

7610ncu

Üye
ben baska bir hackli fw kullanıyorum simdi direk buna flashlasam bi sorun olmaz degilmi.

ya ben indirdigim hackli fw yi prgram files-common files-nokia-RM356 Klasorunun İçine Attın 2 Kerede Degişiklik Onaylansınmı Dedi Onaylansın Dedim Ama Teli Bi Actım Hiçbir Degişiklik Yok Tel Aynı. Sadece Ev Ekranı Temaları Var.Baskada Bişey Yok Niye Böyle oLDU Anlamadım Ben Navifirm Kullanmadan Attım Dosyaları