15'inci kez fuhuş yaptırırken yakalandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
15'inci kez fuhuş yaptırırken yakalandı
BURSA'da polis tarafından fuhuş yaparken 14 kez yakalanan ve her defasında, zorla fuhuşa sürüklendiğini öne süren 32 yaşındaki Emel B., polis tarafından bu kez kiraladığı evde 6 kadına fuhuş yaptırırken yakalandı.

Emel B., Bursa polisi tarafından daha önce yapılan çeşitli operasyonlarda fuhuş yaptığı iddiasıyla toplam 14 kez gözaltına alındı. Emel B., Emniyet Müdürlüğü ve savcılıkta verdiği her ifadesinde, "Beni zorla fuhuşa sürüklüyorlar. İsteyerek bu işi yapmıyorum" iddiasında bulunurken, bu kez kiraladığı evinde 6 kadına 150 lira karşılığında fuhuş yaptırırken yakalandı. Müşteri gibi davranarak Emel B. ile tanışan ve evine giden polis, seri numaralarını aldığı paraları verdiği Emel B.'yi bu kez 'Patroniçe' olarak gözaltına aldı.
Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamasından sonra "Fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek" suçundan adliyeye çıkartılan Emel B. mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kaynak : milliyet
 


Astrosman

Astrosman

Üye
Tam idamlık....
 
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
''Vallahi ben masumum'' çay içiyorduk sadece yuh be kardeşim yuh
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt