155'e Gelen İlginç İhbarlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
155'e Gelen İlginç İhbarlar
-Bu Yalova, il olmadan önce istanbul’a bağlıysa şimdi nereye bağlı?

- Benim dün annem öldü. Bizim karşımızdakiler çalgı çalıp bana hava atıyorlar. Gelin bunları susturun.

-Mahallemizde bunamış bir horoz var. Saatli saatsiz durmadan ötüyor. Lütfen bu horozun sesini kesin.

- (5-6 yaşlarındaki bir erkek çocuk) Abi bizim şu sokağın karşısındaki ablalar topumuzu aldı, vermiyor.

- Halı aldım ama görevliler taksitlerini almaya gelmiyorlar.

- Ankara Eczacılar Odası’nın telefonu sizde var mı?

- Buradan her gün uçak geçiyor. Bunu bilerek yapıyorlar. Bu yüzden yağmur yağmıyor.

- üst kattaki komşumuzun tuvaleti üzerimize damlıyor. Bunu bizim mi yaptırmamız gerekiyor?

- Ben doktorum. Arabamın zincirini takamıyorum. Bir polis ekibi gönderin de taksın.

- Benim radyomda bir problem var. Parazit yapıyor. Gelin çözün.

- Kahveci bana eski sandalye vermiş. Oturunca pantolonum yırtıldı. Gelin tutanak tutun.

- Dudullu taksi durağında bir tabela var. Ben geçerken kafamı çarptım. Gelin tabelayı indirin.

- Beni saat 07.00’de ... numaralı bu telefondan uyandırın.

- Abi bizim bakkal veresiye vermiyor.

Alıntıdır

POWER

POWER

Üye
GErçekten komik ama

"- Ben doktorum. Arabamın zincirini takamıyorum. Bir polis ekibi gönderin de taksın." bu kadar uçuk olmasa da elimizde bazı haklar var arkadaşlar unutmayınız. Yani hayatınıza kasteden biri varsa polislerden yardım isteyebilirsiniz ya da trafik polislerini ele alalım yabancı bir şehirde arabanızla kayboldunuz trafik polisi size yolu göstermekte gerekirse eskortluk yapmak zorundadır.Daha can alıcı bir örnek mesela sarhoşsunuz ve arabayı kullanamıyorsunuz, sağa çekin ve trafik polisini arayıp durumu bildirin. Gelip sizi evinize kadar götürürler üstüne trafiğe çıkmadığınız için tşekkür ederler :) Bu örnekler yaşanmış olaylardır arkadaşlar :)

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:kop::kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Paylaşım için çok teşekkürler dreamnurse, harikaydı :kop:

GErçekten komik ama

"- Ben doktorum. Arabamın zincirini takamıyorum. Bir polis ekibi gönderin de taksın." bu kadar uçuk olmasa da elimizde bazı haklar var arkadaşlar unutmayınız. Yani hayatınıza kasteden biri varsa polislerden yardım isteyebilirsiniz ya da trafik polislerini ele alalım yabancı bir şehirde arabanızla kayboldunuz trafik polisi size yolu göstermekte gerekirse eskortluk yapmak zorundadır.Daha can alıcı bir örnek mesela sarhoşsunuz ve arabayı kullanamıyorsunuz, sağa çekin ve trafik polisini arayıp durumu bildirin. Gelip sizi evinize kadar götürürler üstüne trafiğe çıkmadığınız için tşekkür ederler :) Bu örnekler yaşanmış olaylardır arkadaşlar :)

:allalla:
İçki içen bir kişinin, ne kadar içmesi gerektiğini hesabetmesi, oradan araç kullanarak döneceğini ve bunun için gereğinden fazla içki içmemesi gerektiğini öngörmesi gerekmektedir. Bu, hem araba kullanacak olan hem de içki içecek olan bir kişinin sorumluluğunda değil midir?
Eğer zil zurna sarhoş olacak ise de araba ile gelmesin ya da taksi ile eve dönecek kadar parası olsun yanında? Eğer taksiye verecek parası yok ise de içmesin o kadar!
Yaşanmış mıdır bu olay bilmiyorum ama polisi, yaptığı hareketin sonucunu öngermeden hareket eden bir kimsenin kusuru yüzünden meşgul etmek ne kadar doğrudur..?
Tartışılır...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
:kop:

POWER

POWER

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler dreamnurse, harikaydı :kop:

:allalla:
İçki içen bir kişinin, ne kadar içmesi gerektiğini hesabetmesi, oradan araç kullanarak döneceğini ve bunun için gereğinden fazla içki içmemesi gerektiğini öngörmesi gerekmektedir. Bu, hem araba kullanacak olan hem de içki içecek olan bir kişinin sorumluluğunda değil midir?
Eğer zil zurna sarhoş olacak ise de araba ile gelmesin ya da taksi ile eve dönecek kadar parası olsun yanında? Eğer taksiye verecek parası yok ise de içmesin o kadar!
Yaşanmış mıdır bu olay bilmiyorum ama polisi, yaptığı hareketin sonucunu öngermeden hareket eden bir kimsenin kusuru yüzünden meşgul etmek ne kadar doğrudur..?
Tartışılır...

Hepimiz insanız ve her insanın başına bu tür bir olay gelebilir. Sevinçlisinizdir kutlamadan geliyorsunuzdur. ya da sevgilinizden ayrılmış bi yere efkar dağıtmaya gitmişsinizdir daha çok örnek verilebilir. Para konusuna gelince nerden taksi çağıracaksınız ki numara bilmiyorsanız ama 155-156 yı tuşlamak çok ta zor değil. Ben haklı olmaktan bahsetmedim olabilme durumundan bahsediyorum :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
- Dudullu taksi durağında bir tabela var. Ben geçerken kafamı çarptım. Gelin tabelayı indirin.
koptum abla ya saolasın:kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hepimiz insanız ve her insanın başına bu tür bir olay gelebilir. Sevinçlisinizdir kutlamadan geliyorsunuzdur. ya da sevgilinizden ayrılmış bi yere efkar dağıtmaya gitmişsinizdir daha çok örnek verilebilir. Para konusuna gelince nerden taksi çağıracaksınız ki numara bilmiyorsanız ama 155-156 yı tuşlamak çok ta zor değil. Ben haklı olmaktan bahsetmedim olabilme durumundan bahsediyorum :)

Tamam, ben de "tartışılır" dedim zaten :)

POWER

POWER

Üye
E tartışılmış oldu şimdi :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evet :kop:
(Banlanır mıyız acaba konuyla ilgisiz mesajlar atıyorlar diye :kop:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...