StunnerDead Üye Konu Sahibi 15097' Alıntı: mahir senin telefon neydi? kullandıgın? - - - Eklendi - - - e sohbet işte Genişletmek için tıkla ... n95 8gb Hiç laf atma çok memnunun ben telefonumdan çağın gerisindesin de deme Aynı zamanda tablet pcm de var - - - Eklendi - - - AHMED...' Alıntı: uo up ne abiler ya Genişletmek için tıkla ... up up olacak uo up olmuş
15097' Alıntı: mahir senin telefon neydi? kullandıgın? - - - Eklendi - - - e sohbet işte Genişletmek için tıkla ... n95 8gb Hiç laf atma çok memnunun ben telefonumdan çağın gerisindesin de deme Aynı zamanda tablet pcm de var - - - Eklendi - - - AHMED...' Alıntı: uo up ne abiler ya Genişletmek için tıkla ... up up olacak uo up olmuş
AHMED... Üye valla ya bende sinir okuyorum üyelerle bu konu yeri tartışmasına anlamıyorum arkadaşım bırakın modlar halletsin bunu
valla ya bende sinir okuyorum üyelerle bu konu yeri tartışmasına anlamıyorum arkadaşım bırakın modlar halletsin bunu
Mazlum Somer Üye 15097' Alıntı: off bıktım artık konunun nerde olması gerektiğinin yazılmasından!! Genişletmek için tıkla ... Konunun Yanlis Yerde Olmasini Bilmen Guzel Dostum ..
15097' Alıntı: off bıktım artık konunun nerde olması gerektiğinin yazılmasından!! Genişletmek için tıkla ... Konunun Yanlis Yerde Olmasini Bilmen Guzel Dostum ..
15097 Üye StunnerDead' Alıntı: n95 8gb Hiç laf atma çok memnunun ben telefonumdan çağın gerisindesin de deme Aynı zamanda tablet pcm de var - - - Eklendi - - - up up olacak uo up olmuş Genişletmek için tıkla ... tabletinin markası ne
StunnerDead' Alıntı: n95 8gb Hiç laf atma çok memnunun ben telefonumdan çağın gerisindesin de deme Aynı zamanda tablet pcm de var - - - Eklendi - - - up up olacak uo up olmuş Genişletmek için tıkla ... tabletinin markası ne
StunnerDead Üye Konu Sahibi AHMED...' Alıntı: up up ne peki Genişletmek için tıkla ... içeri atla gel ne olursan gel gibi birşey işte kardeş
AHMED...' Alıntı: up up ne peki Genişletmek için tıkla ... içeri atla gel ne olursan gel gibi birşey işte kardeş
15097 Üye Mazlum Somer' Alıntı: Konunun Yanlis Yerde Olmasini Bilmen Guzel Dostum .. Genişletmek için tıkla ... ha konu dısı ha sohbet bir fark göremiyorum ben aralarında.
Mazlum Somer' Alıntı: Konunun Yanlis Yerde Olmasini Bilmen Guzel Dostum .. Genişletmek için tıkla ... ha konu dısı ha sohbet bir fark göremiyorum ben aralarında.
StunnerDead Üye Konu Sahibi 15097' Alıntı: tabletinin markası ne Genişletmek için tıkla ... Poly pad c7000. öğrenciyiz yani ipad alamıyoruz ama güzel yani mali 400 gpu su 1 ghz işlemcisi var hd oyunları rahat oynuyorum.
15097' Alıntı: tabletinin markası ne Genişletmek için tıkla ... Poly pad c7000. öğrenciyiz yani ipad alamıyoruz ama güzel yani mali 400 gpu su 1 ghz işlemcisi var hd oyunları rahat oynuyorum.
AHMED... Üye StunnerDead' Alıntı: içeri atla gel ne olursan gel gibi birşey işte kardeş Genişletmek için tıkla ... ben iyi biriyim ama yine de geldim
StunnerDead' Alıntı: içeri atla gel ne olursan gel gibi birşey işte kardeş Genişletmek için tıkla ... ben iyi biriyim ama yine de geldim
15097 Üye AHMED...' Alıntı: ben iyi biriyim ama yine de geldim Genişletmek için tıkla ... biz kötü müyüz - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: Poly pad c7000. öğrenciyiz yani ipad alamıyoruz ama güzel yani mali 400 gpu su 1 ghz işlemcisi var hd oyunları rahat oynuyorum. Genişletmek için tıkla ... android se iyidir
AHMED...' Alıntı: ben iyi biriyim ama yine de geldim Genişletmek için tıkla ... biz kötü müyüz - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: Poly pad c7000. öğrenciyiz yani ipad alamıyoruz ama güzel yani mali 400 gpu su 1 ghz işlemcisi var hd oyunları rahat oynuyorum. Genişletmek için tıkla ... android se iyidir
AHMED... Üye estağfurullah şaka yaptım ne olursan ol diyor ya bende ondan dedim ben iyi biriyim geldim diye
StunnerDead Üye Konu Sahibi AHMED...' Alıntı: ben iyi biriyim ama yine de geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: biz kötü müyüz - - - Eklendi - - - android se iyidir Genişletmek için tıkla ... Kötu olsan senın ıçın konu açarmıyım be! -- Evet android.
AHMED...' Alıntı: ben iyi biriyim ama yine de geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: biz kötü müyüz - - - Eklendi - - - android se iyidir Genişletmek için tıkla ... Kötu olsan senın ıçın konu açarmıyım be! -- Evet android.
AHMED... Üye 15097 hep nickinin anlamını merak etmişim dir ama fırsat bulupta soramadim anlamı ne dostum neden sözel değilde sayısal
15097 hep nickinin anlamını merak etmişim dir ama fırsat bulupta soramadim anlamı ne dostum neden sözel değilde sayısal
15097 Üye AHMED...' Alıntı: estağfurullah şaka yaptım ne olursan ol diyor ya bende ondan dedim ben iyi biriyim geldim diye Genişletmek için tıkla ... bende şaka yaptım - - - Eklendi - - - AHMED...' Alıntı: 15097 hep nickinin anlamını merak etmişim dir ama fırsat bulupta soramadim anlamı ne dostum neden sözel değilde sayısal Genişletmek için tıkla ... sayıları seviyorum bende bu nedenle ve de farklı olsun diye sayısal yaptım
AHMED...' Alıntı: estağfurullah şaka yaptım ne olursan ol diyor ya bende ondan dedim ben iyi biriyim geldim diye Genişletmek için tıkla ... bende şaka yaptım - - - Eklendi - - - AHMED...' Alıntı: 15097 hep nickinin anlamını merak etmişim dir ama fırsat bulupta soramadim anlamı ne dostum neden sözel değilde sayısal Genişletmek için tıkla ... sayıları seviyorum bende bu nedenle ve de farklı olsun diye sayısal yaptım