1500TLye Müzik Telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
1500TLye Müzik Telefonu
Merhaba arkadaşlar. 2 senelik 5800ımdan ve yazılım problemlerinden sıkıldım yeni bi telefon almak istiyorum. Öncelikle android işletim sistemli olsun ve müzik telefonu olsun(mümkünse beats audiolu) 5MP kamera/720p video kaydı yeter. Olmasını istediğim özellikler bu kadar. Düne kadar HTC One S e bakıyodum. Ama fiyatını görünce vazgeçip One V ye göz attım. Tasarımı hariç iyi geldi bana. Peki sizin bildiğiniz One V gibi telefonlar var mı? Örneğin Sony Ericsson walkman modelleri gibi.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sana iki müzik telefonu önerebilirim Android işletim sistemlidirler.

Onların dışında Java işletim sistemli ama yeni telefon

Hiç biri olmadı Nokia X6 8 gb al dicem ama o da 5800la aynı sistemde. HTC Sensation Beats Audio'ya veya Nokia X7'ye bak desem bütçeni aşar o yüzden linkini attıklarım iyi telefonlardır.

Konu Sahibi

Gösterdiğin telefonların ekranları ufak hocam. Eğer fiyatına değecekse 1200TL civarına da çıkabilirim. HTC One S gelsin bi ona göre bakıcam artık.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Gösterdiğin telefonların ekranları ufak hocam. Eğer fiyatına değecekse 1200TL civarına da çıkabilirim. HTC One S gelsin bi ona göre bakıcam artık.
Valla bütçene uygun bulabilirsen süper bir seçim olur Beats Audio da var zaten on numara müzik deneyimi yaşatır

djmatrak

Üye
Samsung S5670 – Metalik Black Cep Telefonu

Ekran Boyutu:3.3 Ekran, Kamera:5 MP Kamera, Bluetooth:Bluetooth ile veri aktarımı, Telefon Boyutları (mm):110,2 x 61,2 x 12,6 mm, FM Radyo:Stereo FM Radyo, WAP:Var, GPRS:Class 10 GPRS, Pil Türü:Li-lon, Bluetooth:Var, Sms:Var, Mms:Var, Video Kayıt:Var, Video Oynatıcı:Var, 3G:Var, Ağırlık:108 gr

Konu Sahibi
Yok hocam arkadaşımda var bu telefon iyi değil renkleri bile 256K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...