Öneri 1500 tl kadar telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hep Sony önermiş. Söyledikleri cihazlardan z3ü biliyorum sadece diğerlerini kullanma fırsatım olmadı. Ancak şunu da bilmekte fayda var. Zenfone 2 nin 4 GB rami ve 2.3 Ghz 4 çekirdek İntel 64 bit işlemcisi var. Burada kimse şu sayılan cihazlarla Zenfone 2yi performansta geçebileceğini söylememeli. Sony de gereksinimleri karşılar ona lafım yok ancak ben de zengin biri değilim uzun ömürlü bir telefon almak istedim. Teknik özellikleriyle de uzun süre götürecek bir telefon. Aylarca araştırdım, videoları izledim, karşılaştırmalara baktım ve bu kadar güçlü özelliğe sahip bir telefon neden 1300 tl diye sordum kendime. Bazıları İntelin işlemcileri ücretsiz verdiğini söyledi bazıları da rekabete ortak olmak için bu cihazları sahip olduğu özeliklerine göre ucuza çıkardığını söyledi. 32 Gblık modeli 1300 tl. Birkaç sefer kullandım Zenfone 2yi ve almaya karar verdim. Keşke fırsatım olsa da iki cihazı da bire bir kıyaslayıp videolu anlatsam sana :)

Git vatana ikisini de kullan bak bakalım o kadar kalın mı? Sadece ortası kalın kenarları ince. Ele çok güzel oturuyor. Ayrıca kameralarını da dene. (Hdr modu, gündüz modu gece modu) Denemişken oyun falan yüklüyse 7-8 tane oyun aç üst üste :) Hatta sen bi de Antutudan puanlarına da bak.

Yok beğenmedim falan dersen de meizu mx4 pro öneririm.

Mobilden yazıyorum yanlış kelime yazdıysam özür dilerim iyi geceler.
ikiside güzel telefon hangisini alçağımi karar veremedim çok video incelemesine bakamıyorum ınternet bayagı yavas

berkmeric18

Üye
Asus zenfone serisinin sarj sorunu ve isinma sorunu hala devam ediyo. Snapdragon 801 2500ghz islemciyle intelin islemcisi bir tutulamaz bence. Zaten asusun islemcisi 2.3ghz hizinda. Internetteki butun karsilastirma z3 un islemcisi zenfone2 ye gore %9 daha guclu. Internetteki performans testlerinede bakabilirsin. Kiz arkadasimda zenfone 5 vardi benim sony sarj %6 iken onun % 43 du. Onun sarji daha once bitti. Eger telefon olarak asus alirsam 10 kere dusunurum

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Asus zenfone serisinin sarj sorunu ve isinma sorunu hala devam ediyo. Snapdragon 801 2500ghz islemciyle intelin islemcisi bir tutulamaz bence. Zaten asusun islemcisi 2.3ghz hizinda. Internetteki butun karsilastirma z3 un islemcisi zenfone2 ye gore %9 daha guclu. Internetteki performans testlerinede bakabilirsin. Kiz arkadasimda zenfone 5 vardi benim sony sarj %6 iken onun % 43 du. Onun sarji daha once bitti. Eger telefon olarak asus alirsam 10 kere dusunurum
asusta lıpo pıl var sımdı nasıl pıldır bılmıyorum ne var onda
ılk defa duyuyorum ayrıca telefonlarda lı po pıl genelde lıtyum pıller kullanılıyor telefonlarda ama asusta farklı pıl turu var

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
arkadaslar asus zenfone 2 nasıl telefon onerırımısınız yoksa baska telefon mu alıyım en fazla 1500 tl kadar telefon almayı dusunuyorum
Telefon önerisi almak çok güzel ve akılcı bir seçim.
Ancak, yapılan önerilerin daha faydalı, verimli olması için ortaya koyduğunuz paranın ne kadar olduğunun yanında, bir telefonda aradığınız özellikleri de yazsanız gelen öneriler size daha fazla fayda sağlar.

Örneğin; navigasyona mı önem veriyorsunuz, kamerayamı önem veriyorsunuz, şarjın çok gitmesine mi önem veriyorsunuz, performansa mı önem veriyorsunuz, görünüşe mi önem veriyorsunuz, markayamı önem veriyorsunuz gibi...

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Xperia Z2

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
LG G4 şu günlerde 1400 küsür sanırım. N11 e filan bakabilirsin

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi almak çok güzel ve akılcı bir seçim.
Ancak, yapılan önerilerin daha faydalı, verimli olması için ortaya koyduğunuz paranın ne kadar olduğunun yanında, bir telefonda aradığınız özellikleri de yazsanız gelen öneriler size daha fazla fayda sağlar.

Örneğin; navigasyona mı önem veriyorsunuz, kamerayamı önem veriyorsunuz, şarjın çok gitmesine mi önem veriyorsunuz, performansa mı önem veriyorsunuz, görünüşe mi önem veriyorsunuz, markayamı önem veriyorsunuz gibi...
dediğim gibi en fazla 1500 tl olmalı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Lg g3 alabilirsin

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Konu sılınebılır aldım telefon M4 agua

Üst Alt