Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi1500 TL butce var telefon onerisi yardim.
Sponsorlu Bağlantılar
Cenqizhan.
Üye
Konu Sahibi
1500 TL butce var telefon onerisi yardim.
sifir veya ikinci elde olabilir.abime alicaz cihazi.suan kafamizda s4 lg g2 var Onerilerinizi bekliyorum
53cc
Üye
Nexus5
TheLastWarrior
Üye
Nexus 5
Z1 Compact da olabilir Z1'le aynı özellikleri sadece ekran ve batarya küçük
Emrah_-06
Üye
S4 ü ele. G2 ya da nexus 5.
ardacumhur
Üye
Bence de Nexus 5. Ancak Z1 Compact'a da bakabilirsin, kamera performansı isteyenler deneyebilirler
messevim
Üye
Batarya süresi önemliyse G2 . Önemli değilse Nexus 5..
jailbroken
Üye
S4 alayim deme , buyuk ekran istiyosan g2 al yoksa Nexus 5 al
mehmettech
Üye
G2 n5 yeya 2.el z1
ardacumhur
Üye
Nexus 5 artık
hayati19o3
Üye
note 3 al 2. El hepsini tokatlıyo
Emrah_-06
Üye
Yavaş tokatlasın
El~PisToLeRo
Üye
G2
FeLonieS
Üye
LG G2 öneririm, kendim de kullanıyorum çok memnunum.
MaxipmaN
Üye
ben s4 seçerdim ama ısınma sorunu falan diyorlardı caymıştım
Maalesef ısınma sorunu LG G2'de güncellemeden sonra bizde de başladı. Aşırı derece değil ama yarım saat civarı oynadıktan sonra hissettiricek dereceye geliyor.
Maalesef ısınma sorunu LG G2'de güncellemeden sonra bizde de başladı. Aşırı derece değil ama yarım saat civarı oynadıktan sonra hissettiricek dereceye geliyor.
Açıkçası ben s3 miniden (orta seviye) geçtiğim için s3 minide çok ısınma olurdu takıntı yaptım şimdi 10 dakika oyun oynayınca arkada kameranın olduğu bölümde ısınmayı hissediyorum yarım saat sonra şiddetleniyor.
Bir buçuk saat oyun onadığımda ekran aydınlatmasını telefon %75'e indirmiş yukarı çekince aşırı ısınmadan dolayı olmuyor uyarısı gelmişti.
Belki de ben cihaza çok yükleniyorum bilemedim.
El~PisToLeRo
Üye
G2 de oyun harici isinma sorunu gormedim mesela eski cihazlarimda film izlerken isinma sorunu vardi ama g2 ile ustelik yandex disk uzerinden wifi ile film izledim en ufak bi isi degisimine rastlamadim ozellikle denemistim sonuc olumlu