150 milyona kadar bana önerebileceğiniz çin malı telefonlar neler(özellikleriyle birlikte)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berserker_58

berserker_58

Üye
    Konu Sahibi
150 milyona kadar bana önerebileceğiniz çin malı telefonlar neler(özellikleriyle birlikte)
arkadaşlar benim 150 ytl var ve çin malı bir telefon almak istiyorum bana lütfen özellikleriyle birlikte önerilaer veriniz:oke:

djsalih91

djsalih91

Üye
179 tl garantili piranha cep telefonu çift sim+tv+radyo+dokunmatik+2,6 inç ekran

khesahn

khesahn

Üye
n95 100 ytl çin malı ama kayıtlı orjinalinin kopyası

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Çift hatlı Cect E72 var bende 155 TL'ye aldım. Çok kullanışlı bir telefon, kısaca sayarsak özellikleri, telefona arama geldiğinde, telefonu sallayarak içinde bulunan cihaz sayesinde gelen aramayı cevaplıyor, yine telefonu sallayınca profil ekranı değişiyor, telefonu ters çevirince gelen aramayı sessize çeviriyor.
TV ve Radyo özelliği
Çift Kamera ( ön ve arka )
Çift hat özelliği ( Tek işlemcili )

djsalih91

djsalih91

Üye
en iyisi benim önerdiğim ağa fiyat 179 ama en azından garantili :oke:

telefoncu027

Üye
yanlış okumadıysam n 95 100 tl yazıyor.nerede var acaba birkaçtane almayı düşünüyorumda.bilgi verirseniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

n95 100 ytl çin malı ama kayıtlı orjinalinin kopyası
birkaçtane almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

karizma1234

karizma1234

Üye
sana çin malı 95tl ye 5mp kamera 2yıl garantili içinde 4gb hafıza kartlı telefon veririm dokunmatik istiyorsan benim tel=05418945739

khesahn

khesahn

Üye
n95 8gb yurt dışından geldi finlandiya malı sadece ön kamerada sorun var almak istersen mailim:[email protected] no:05063795650

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt