Alınık 150 Liraya Tuşlu Nokia Marka Telefon Alınır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
150 Liraya Tuşlu Nokia Marka Telefon Alınır
iyi günler. telefonu halam için alıyorum. Çizik vs olmasın temiz birşey olsun. teklifler değerlendirilir. max. 150 lira

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
gel satayım 5230 u 60tl ye ?

anemik

anemik

Üye
nokia 6303 classic? babam kullanıyor. tuşlarda silik yok. Son zamanlarda dahi tutulan bi telefon çünkü çelik kasalı ve sağlam.sadece ortadaki kare tuşun aşağı tarafı sert basıyor.düzelmişti ama yine aynısı oldu .istanbuldaysen bakabilirsin telefona.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6303 classic? babam kullanıyor. tuşlarda silik yok. Son zamanlarda dahi tutulan bi telefon çünkü çelik kasalı ve sağlam.sadece ortadaki kare tuşun aşağı tarafı sert basıyor.düzelmişti ama yine aynısı oldu .istanbuldaysen bakabilirsin telefona.
orta tuş öyle olmasaydı alırdım kardeşim. istediğim telefonlar dan biriydi. düzelip tekrar öyle oldu diyorsun öyleyse sorunludur

anemik

anemik

Üye
telefoncu var yanda ona yarın baktırırım daha hiç baktırmadım.eğer tuş takımıyla düzelirse söylerim sana.bizde babam 200tl ye filan bi telefon alcaz .daha büyük tuşlu lazım.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
telefoncu var yanda ona yarın baktırırım daha hiç baktırmadım.eğer tuş takımıyla düzelirse söylerim sana.bizde babam 200tl ye filan bi telefon alcaz .daha büyük tuşlu lazım.
yarın bilgilendirirsiniz beni..

sinan627

sinan627

Üye
nokia n81 100 liraya birakirim sadece yon ve yesil acma ve kirmizi kapama tusunun kenarlarinda azicik rengi kacmis baska sorunu yok

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
nokia n81 100 liraya birakirim sadece yon ve yesil acma ve kirmizi kapama tusunun kenarlarinda azicik rengi kacmis baska sorunu yok
kendime olsa telefonu alırdım. ama alacağım kişi symbian kullanmakta güçlük çekebilir. hem biraz ağır olur bu telefonlar. java işletim sistemine sahip telefonlar tercihim.. teşekkürler teklif için kardeşim.

asiltürk33

Üye
6230i vereyim 50 tl ye

resul12901253

resul12901253

Üye
tertemiz 6300 var istersen mesaj at

djsalih91

djsalih91

Üye
Nokiadan daha iyi Samsung s5610k var hem büyük tuş hem geniş ekran hemde çok özellikli bir telefon kutu fatura aksesuarları vardır 1 yıl da garantili bayan kullandı sadece alo dedi yani tam fırsat telefon adana içi tanıdık varsa 180 tlye bırakırım android almak için satılıktır

evolotıon

Üye
nokıa e72 dusunurmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt