Benimki daha uzun :d: Benimki daha da uzun :d: :d: :d:
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Benimki daha uzun Genişletmek için tıkla ... Benimki daha da uzun
Anıl Umut Emekli Yönetici Konu Sahibi Benim düşüncelerim bende kalsın o zaman,forum veritabanı buna hazır değil Mustafa Abi; site şu an kullanım dışı uğraşsan da olmaz tekrar açılmaz da zannetmiyorum
Benim düşüncelerim bende kalsın o zaman,forum veritabanı buna hazır değil Mustafa Abi; site şu an kullanım dışı uğraşsan da olmaz tekrar açılmaz da zannetmiyorum
EroL Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Benimki daha da uzun Genişletmek için tıkla ... en uzun benimki
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Samsun55''' Alıntı: benimki kısa Genişletmek için tıkla ... Önemli olan boyutu değil ( üyeliğinin ), işlevi
Samsun55''' Alıntı: benimki kısa Genişletmek için tıkla ... Önemli olan boyutu değil ( üyeliğinin ), işlevi
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Mesela Enes'inki orta boy ama içi boş Genişletmek için tıkla ... Nerden gördün
Anıl Umut Emekli Yönetici Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Nerden gördün Genişletmek için tıkla ... Ha ha ha
iremkaraca Kapalı Hesap yha ben yapamadım --------------- Ekleme --------------- Nasıl yapcaam yhaa olmyoo
passiv€ aggressiv€ Üye Vay be yine başardım.Reklam yapmak serbest olsaydı hacklediğim siteyi söylerdim. Saol dostum