Deliller karartılmış babayiğit @PALA. Olaya el koymadan bilemeyiz (h)
PALA. Üye Efe Yakup Karahanlı' Alıntı: Deliller karartılmış babayiğit @PALA. Genişletmek için tıkla ... Olaya el koymadan bilemeyiz
Efe Yakup Karahanlı' Alıntı: Deliller karartılmış babayiğit @PALA. Genişletmek için tıkla ... Olaya el koymadan bilemeyiz
Baydırman Moderator Konu Sahibi PALA.' Alıntı: Olaya el koymadan bilemeyiz Genişletmek için tıkla ... Çiftlik aransın
PALA. Üye Efe Yakup Karahanlı' Alıntı: Çiftlik aransın Genişletmek için tıkla ... Vazgeçtim, ağan kendisi gelip söylesin Son düzenleme: 19 Tem 2021
Efe Yakup Karahanlı' Alıntı: Çiftlik aransın Genişletmek için tıkla ... Vazgeçtim, ağan kendisi gelip söylesin
Baydırman Moderator Konu Sahibi PALA.' Alıntı: Vazgeçtim, ağan kendisi gelip söylesin Genişletmek için tıkla ...
PALA. Üye Efe Yakup Karahanlı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İstenmediğimiz zaman değil, istediğimiz zaman gideriz
Efe Yakup Karahanlı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İstenmediğimiz zaman değil, istediğimiz zaman gideriz
Baydırman Moderator Konu Sahibi PALA.' Alıntı: İstenmediğimiz zaman değil, istediğimiz zaman gideriz Genişletmek için tıkla ... O gözlük ne öyle, neyse çok yakışmış çıkartma sakın.
PALA.' Alıntı: İstenmediğimiz zaman değil, istediğimiz zaman gideriz Genişletmek için tıkla ... O gözlük ne öyle, neyse çok yakışmış çıkartma sakın.