15 günlük samsung wave 8500 telefonumu satıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcannnnn

Üye
    Konu Sahibi
15 günlük samsung wave 8500 telefonumu satıyorum
arkadaşlar 15.11.2010 istanbul beyoğlu teknosa faturalı samsung wave marka telefonumu satıyorum. nakit ihtiyacı için satıyorum.. şeffaf silikon kılıf benden. 8 gb kartı dahil kutusu kulaklığı cd leri pc bağlantı kablosu yani sıfır almış gibi olcaksınız.. ben esenlerdeyim. istanbul içi elden teslim edebilirim. faturadaki fiyat 999tl. ben 850tl ye veriyorum. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

şazenuş

şazenuş

Üye
Fiyatı yüksek

ert_biskin

ert_biskin

Üye
arkadaşım, blackberry bold 9000 var, takas düşünür müsün...

muratcannnnn

Üye
    Konu Sahibi
sergerdar arkadaş haklı olabilirsin ama onbeşgünlük telefon sıfırdan farkı yok.23,5 ay garantisi var. niye 150-200 tl fazla veresin.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım, blackberry bold 9000 var, takas düşünür müsün...
yok dostum teşekkür ederim paraya ihtiyacım var.

MayHoş19

Üye
nokia e75 var garantılı 6-7 aylık kullanılmıs kendım kullandım onu da uste ne kadr ıstersn ?

fth-94

Üye
Fiyat kesinlikle çook pahalı. Ne olursa olsun üstüne 850 liraya telefon alam adam 100-150 lira daha ekler gider hiç kutusu açılmamışı alır.

ihsndrmz

Üye
Fiyat kesinlikle çook pahalı. Ne olursa olsun üstüne 850 liraya telefon alam adam 100-150 lira daha ekler gider hiç kutusu açılmamışı alır.
kesinlikle

--------------- Ekleme ---------------

telefonun su andaki sıfır fiyatı 888 tl telpa garanti vs. var

muratcannnnn

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar 800 tl ye düştü. kimseye zorla vermiyorum istiyen alır. kullanmıyorum evde duruyor kutusunda..

sailorcaptain

Üye
satıldımı telefon

muratcannnnn

Üye
    Konu Sahibi
hayır elimde satılmadı

sert-ac

Üye
700 e alırım

sert-ac

Üye
bu nasıl bi satış arkadaşım hiçmi girip bakmıyorsun hoş aslında sitenin geneli böle kimse cevap vermiyor bişe yazmıo

muratcannnnn

Üye
    Konu Sahibi
geldim kusura bakma.. yok kalsın teşekkür ederim..

mercimek dalı

Üye
samsung wave s8500 war bende 2 3 aylık telefon borcum oldugu için acil satıyorum faturası aksesuarları herseyı ıcınde 740 a veriyorum ılgılenlere duyrulur

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
satma kardeşim

hakikattt

Üye
istiyosa satsın ne satma diyosun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt