15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

tavbiy

Üye
valla ne diyeiyim. arkadaslar her kez kendince haklı. herksez umut ve bekleyiş içinde benim gibi ama resmi olmadan aslında yüklemek lazım hiç birseyi... bekelemek ve sabretmek lazım aslında....

spartuas

Üye
artik cok bekledik.bugun geldi geldi GELMEDI ANNASINI BELLIYORUM BIR NE YAPARLARSA YAPSINLAR HER SEYI GOZE ALDIM.KUFUR EDELIM RAHATLIYALIM.IFTARI BILE PC BASINDA ACIYORUM... !!

Yaw ben okumakdan bıktım siz yazmakdan bıkmadınız mı şu "Annasını Belledim" esprilerinden !

bayx2002

Üye

çok fark yok, biraz daha hızlı.. özellikle internette çok hızlanmış ve pratikleşmiş ikonlar değişmiş ekstra bir kaç özellik yüklenmiş. başkada farkı yok.. OVİ den yükleniyor.

shanol28

Üye
ya sıkıldım ben artık arkadaşım nasıl oviden yükleniyor dalga mı geçiyosunuz bişey yazıp çıkıyosunuz forumdan zaten manyak olduk iyice konu kilitlensin artık ya en azından kilitli der girmeyiz ister istemez elimiz gidiyo şimdi

ilginçtirki navifirm 1.3 dün akşamdan beridir açılmıyor.bilgisayarımda bulduğum eski navifirm 0.9 versiyonu denedim clear cache yaptım çalışıyor ve sorunsuz bağlanıyor. c6-01, c7 ve n8 için bir gelişme yok.fakat nokia oro c7-00s RM-749 için 22.14 firmware eklenmiş.ve şimdi sıkı durun varyantlarda euro2 turkey dark ve light seçenekleri mevcut. peki c7 nin pahalı olan versiyonunda Türkçe ağzımı bozacam şimdi annasını sattığım çıkıyorda normal c7 lerde neden hala yok.aynı telefon değilmi bunlar yaw.ayrıca x7 rm-707 24.1 olan versiyonunda da euro2 Turkey dark, light,wht varyantları mevcut.

Şimdi Beni Nokiadan Aradılar İsmi Sertaç mış . Telefonunu Bağla pcye yedeklerini al ovi suitten güncelleme yapabilirsin dedi . Dedim Yanlış Olmasın Ben Türkiyedeyim Türkiye Codlu Telefon . Pazartesi İtibari ile gelmesini bekliyorduk zaten dün sabah itibari ile güncelleme yapabiliyorsunuz dedi . Şimdi Yedek Alıyorum Güncelle Diyicem Bakalım Hayırlısı ..

akşama kadar hepsi çıkar o zaman

arkadaşla size öss sorusu şimdi bu anna güncelleme geldiğinde Ovi store ye şuan giremiyorum tel de güncelledikten sonra Ovi store de düzelir mı

----------Eklendi @ 10:17:51 ---------- Yazıldı @ 10:15:47 ----------

oranın numarası kaç verirmisin bi zahmet kardeş bende arıcam

wratH!

Üye
arkadaşlar tek merak ettiğim anna yükleyen arkadaşların yorumunu bekliyorum öncelikle mesaj yazarken klavye aynı ekranda mı yoksa eski sürümdeki gibi farklı ekranda mı çıkıyo?
mesaj atarken eski sürüm gibi oluyor ama int.te yazarken aynı ekranda oluyor.

arkdaslar ufak bi sorum olucak

anna yı oviden yüklerken telefona soradan yüklenen herşey siliniyo mu müzikler programlar vs..
ya da herşeyin temizlenmesi için ne yapmam lazm hafıza kartı C: E: sürücülerinn

oranın numarası kaç verirmisin bi zahmet kardeş bende arıcam

accman

Üye

Resmi tatiller hariç Nokia Destek Hattı’ni 09:00 ile 18:00 saatleri arasında
arayabilirsiniz.
Nokia Destek Hattı: 444 3 665