15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

aynen yaa navide uyuz etmeye basladı hee işten geldim oturdum hemen navi ye bakimdedim yok arkadas geldigimden beri hep hataaa bir kez bile acılmadı...

_ardaa

Üye
Navi'den indirme yapamazsın ki, eğer sende şuan gösteriyorsa cache yüzünden gösteriyor ve cache içinde sadece liste var dosyalar yok indirmeye çalışsan da indiremezsin, tabi navi açıldıysa indirebilirsin ama şuan hata veriyor.

Turkuaz0

Üye
Önceden İndirmiştim Bayadır uraşlarıma rağmen phoenixten flaşlıyamıyorum hep hata alıyorum dosyaların yerleni tanımıyor

Turkuaz0

Üye
Tabiki Hepsine Baktım Diğer Forularıda Didik didik ettim herşeyi yyapıyorum tam '...' butonuna basıp yerleri tanıtıcağım zamn hata veriyor tıkanıyorum ne yaptıysam olmadı yanlış bi sürüm mü kullanıyorum acaba ?

serinaga

Üye
Yaw hiç güleceğim yoktu ...

Tepkiler: nameste108

_ardaa

Üye

Phoneix zaten sorunlu baya ama yapanlar sanırım 2011 versiyonuyla yapıyor, verdiği hatayı google'a yazarsan sanırım çözümünü bulabilirsin.

Turkuaz0

Üye
1 haftadır bakıyorum ama bi sonuç elde edemedim Yinede Teşekkürler..

Okan Ç.

Üye
arkadaslar bu ne işe yarıo anlatabilirmisiniz

Tepkiler: eshkiya67 ve Furkan A.

serinaga

Üye
Bence az biraz daha sabır, nassı olsa yükleyecez dimi ?

Turkuaz0

Üye
"neither DP1.0 nor DP2 was found for the Product, or the product cannot be identifed" hata bu neden oluyor olabilir arkadaşlar Phoenix hangi sürümü kullanılmalı ?

_ardaa

Üye
1 haftadır bakıyorum ama bi sonuç elde edemedim Yinede Teşekkürler..

hiç flash işiyle uğraşmadım açıkçası pek fazla bilgim yok o yüzden yardımcı olamadım ama madem 1 haftadır bir sonuç alamadın olmadı her işte bir hayır keramet vardır deyip vazgeçeceksin ve biraz daha bekleyeceksin.

Turkuaz0

Üye
Öyle Tabi Ama Nokia Dayı da Bizi habire sallıyor bi güncelemedi gitti

arkadaşlar o değilde androidci arkadaşlara rezil oluyoruz başka bir şey olduğu yok ben hafta sonuna kadar bakmıyacam artık sıkıldım bu işten cuma veya cumartesi görüşürüz kendinize iyi bakın güncellemeden daha önemli şeyler var onlarla ilgilenin hafta sonu buluşuruz

hastalık yaptı bagladılar yaa yemeden içmeden kesildim

Nokia ve Ovi'den çok burayı kontrol ediyorum artık
Düşer düşmez mutlaka birileri yorum yazar nasıl olsa...
Hey Allah'ım mesaj sayısına bak 1700'e dayanmışız...
Ahhh Nokia...Ah Elop... Ömür törpüleri sizi!!!

anna belle sayesinde rutbe atladım bee çavustum bascavus oldum

Harbiden sıktılar artık ha.

Arkadaşlar neden annayı bu kadar takıntı yaptınız anlamıyorum bu şekilde elinize bişe geçmicek aksine üzülen siz oluosunuz yine hayatı akışına bırakın fazla takmayın kafaya gidin tv izleyin ne bilim pc de oyun oynayın vakit öldürcek şeyler bulun kendinize anna geldiğinde bu kadar dövündüğünüze değmediğini görceksiniz.

spartuas

Üye
anna belle sayesinde rutbe atladım bee çavustum bascavus oldum
alemsin yaa

----------Eklendi @ 00:43:30 ---------- Yazıldı @ 00:41:45 ----------

ornegin magdur bnm. Annayi beklediginize degmicektir. nokia bu sali der yil sonu cikar. Vakit gecirin panpalar yadi kolay gele